2777
2789
عنوان

ارتودنسی

| مشاهده متن کامل بحث + 244 بازدید | 30 پست
نمی دونم ب خدا فقط سیم برداشت روز ب رکز دندونام داره کج می شه منم افسرده و داغون ب خدا همین الانم دن ...

عزیزم چرا بهش نگفتی برات فیکسر بزاره؟ برو دوباره پیشش خب

نامم ز کارنامه عشاق محو باد  گر جز محبت تو بود شغل دیگرم  عکاس 📷🍃 فیلم ساز 🎬🌼

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی اشتباه ؟

اره عزیزم، اصلا کار ارتودنسی صاف کردن دندوناس و فاصله ی بین دندوناهم از بین میبره

من که می خوام برم دندونام لمینت کنم شاید درست شه شوهرم کلی خرج ارتو داد باز کج شده الان نمی دونم چه طور بهش بگم پول لمینت بده خبر دارید دو فک لمینت چن می شه 

کسایی که می خوان لاغر شن با کالری شماری و سبک زندگی سالم دستا بالا 😄😄😄 هم تاپیک داریم هم گروه تل
برو ب دکترت بگو خب

خب برم می گه بیا دوباره براکت بذارم دوباره باید خرج کنم 😢

کسایی که می خوان لاغر شن با کالری شماری و سبک زندگی سالم دستا بالا 😄😄😄 هم تاپیک داریم هم گروه تل
من که می خوام برم دندونام لمینت کنم شاید درست شه شوهرم کلی خرج ارتو داد باز کج شده الان نمی دونم چه ...

میپرسم برات گلم ❤🌹

من که می خوام برم دندونام لمینت کنم شاید درست شه شوهرم کلی خرج ارتو داد باز کج شده الان نمی دونم چه ...

ببین بعد از ارتودنسی بین دندون از داخل سیم میمونه واسه همیشه که کج نشن حتما واسه تو نذاشته

من که دو سال و نیم سیم داشت دندونم الان ۶ ماه برداشتم روز ب روزم داره کج می شه 

اااا

زوووود برو‌ دکتررررر حیفه ه ه

برات براکت متحرک بذاره

منم تجربه شو دارم اون موقع نرفتم دکتر کج شد. حالا رفتم میگه نه و نیم خرجشه.

البته من براکت داشتم ولی استفاده ش نکردم و کج شد

الخیر فی ما وقع
اااا زوووود برو‌ دکتررررر حیفه ه ه برات براکت متحرک بذاره منم تجربه شو دارم اون موقع نرفتم دکتر ک ...

وای چه کنم ببین منم براکت متحرک داد ولی باز کج شد الانم ی هفته اس متحرک گم شده هی داره بدتر می شه فک پایینم که کلا بهم ریخته با اینکه پشت دندونام سیمه 

ب نظرت برم پیش ی دکتر دیگه برام انجام می ده 

منم دوسالو نیمه ارتو دارم ایشالله برا تابستون بازمیکنم 

خواهرمنم ارتو کرد دکتر ش پول براکت متحرکو ازش گرفت ولی بهش نداد پاشد رفت خارج الان خواهرم دندوناش یکم کج شده دکترشم نیی بره پیشش

از هیچکی هیچی بعید نیس    حتی کسی که همین الان از ذهنت گذشت      
وای چه کنم ببین منم براکت متحرک داد ولی باز کج شد الانم ی هفته اس متحرک گم شده هی داره بدتر می شه فک ...

نه!!! برو پیش همون دکتر. بهش بگو همه چیزو رعایت کردم اینم وضع الآنم هستش. پافشاری کن درمانتو کامل کنه.

حیف پول و زیباییته بخدا همه چی هر روز گرونتر میشه حیفه

الخیر فی ما وقع
اااا زوووود برو‌ دکتررررر حیفه ه ه برات براکت متحرک بذاره منم تجربه شو دارم اون موقع نرفتم دکتر ک ...

وای چه کنم ببین منم براکت متحرک داد ولی باز کج شد الانم ی هفته اس متحرک گم شده هی داره بدتر می شه فک پایینم که کلا بهم ریخته با اینکه پشت دندونام سیمه 

ب نظرت برم پیش ی دکتر دیگه برام انجام می ده 

وای چه کنم ببین منم براکت متحرک داد ولی باز کج شد الانم ی هفته اس متحرک گم شده هی داره بدتر می شه فک ...

نه دیوونه برو پیش دکتر خودت اینهمه پول بهش دادی که چی؟

از هیچکی هیچی بعید نیس    حتی کسی که همین الان از ذهنت گذشت