2777
2789

امروز رفتم سونو با تاریخ پری ۳۰ هفته ام، اما سونو دو هفته عقبه. دکتر سونو گفت با تاریخ های سونو قبلی جور‌ در میاد اما با تاریخ پری نه. رشد بچه هم گفت خوبه، وزنشم الان ۱۴۵۰. خیلی نگرانم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

✔️مامانایی که نی نی یا تو راهی دارند بشتابند. 🌸🌸🌸🌸🌸🌸 🔴 توجه 🔴 توجه 🔴 توجه 

✅ زیباترین سیسمونی سال 

✅ شیک ترین و لوکس ترین سیسمونی 

✅تولید و عرضه کننده سرویس سیسمونی عمده و تکی ✅با بهترین کیفیت 

✅با قیمت های باور نکردنی 

✅ همه چی زیر قیمت بازار قیمت ها و کیفیت کار ما را مقایسه کنید. لینک کانال👇👇👇👇 sismooni_za

یکی از فامیلامون هفته ۳۳  وزنش ۲۲۰۰ بود هفته ۳۸ وزنش ۳۸۰۰

من 32 هفته 2200 39 هفته  4200شد 

پسرم منو بابایی و آجی دنیا بی صبرانه منتظر به دنیا اومدن و گرفتن دست های کوچولوت هستیم   خاله ها میشه برای سلامتی پسرم صلوات بفرستین

وزن نرمال تو سی هفته چقدره ؟ من باید برم ولی همش میگم نکنه بچه وزن نگرفته باشه😭

تیکر تولد معجزه ی شیرین زندگی من که خدا بعد هفت سال بهم داده😍 اگه میشه با دلای پاکتون برا عاقبت بخیری پسرم صلوات بفرستین خیلی محتاج دعاییم❤
یکی از فامیلامون هفته ۳۳  وزنش ۲۲۰۰ بود هفته ۳۸ وزنش ۳۸۰۰

خب اون درشت بوده. نه از سونوگرافی که رفتم مطمئنم. کارش حرف نداره. همه چیو گفت نرماله. فقط این اختلاف دو هفته ای منو به استرس انداخت

خودت خواستی؟ اخه میگن بالای ۴ کیلو سز میکنن

نه خودشون انجام دادن چون آخرین سنوم 32 هفته بود که 2200 گفت نرماله دیگه هم برام سنو ننوشت 

پسرم منو بابایی و آجی دنیا بی صبرانه منتظر به دنیا اومدن و گرفتن دست های کوچولوت هستیم   خاله ها میشه برای سلامتی پسرم صلوات بفرستین