2777
2789
عنوان

آیا شوهرم دروغ میگه؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 658 بازدید | 52 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا چرا زرت و زرت ازش میخوای قسم بخوره؟

به فرض که تو مجردیش میکشیده، چه دلیلی داره به تو بگه؟ که دهنش و سرویس کنی؟

به فرض که اون زنگ زده، که چی؟ مهم اینه که اومدن، اصلا چرا باید شوهرت واسه یه همچین چیزی قسم بخوره؟

خیلی آدم پیله ای هستی، رو خودت کار کن

درضمن شوهرت هم خیلی مرد خوبیه که انقدر بهت رو داده، قدرش و بدون

خدا برادرتو رحمت كنه.

شوهرت اگه اعتياد داشته باشه بايد يه علائمي هم ببيني ازش. اگر رفتارهاي مشكوك داره خودت تحقيق كن و كنترل كن ببين چه خبره 

در مورد اومدن خانواده شوهرتم واقعا چه فرقي داره شوهرت بهشون بگه يا خودشون بيان؟ مهم نبايد باشه برات اين چيزا

خدايا بهترين هارو در زندگيم رقم بزن كه هيچ قدرتي بالاتر از تو نيست.
خب قضیه خانوادش چی . حتما این گفته که بیاین 

خب عزیزم دروغ گفته باشه چبکار میکنی مثلا با وجود ی دختر ازش جدا میشی؟

اگه ن ک هروزو زهرمار خودت و خودش میکنی، بنظرم پیگیر نباش

❌❌❌👉لایک نکن لطفا👈❌❌❌
اره ولی اگه میومدن روزای اول میومدن نه بعد اینه مادرم حرف بزنه به شوهرم حتما این گفته بخدا اصا محل ن ...

حتي اگر هم شوهرت گفته اين بايد برات خوشايند باشه كه انقدر براي شوهرت اهميت داري كه بره خانوادشو بياره ديدنت. اونا هم شخصيت خودشونو نشون ميدن

نه باهیچکدومشون

خب پس با بکیشون سر صحبتو باز کن یه جوری یه دستی بزن از زیر زبونش بکش

مثلا بگو به فلانی گفتم زنگ نزن زحمتشون میشه بیان یا یه چیز تو این مایه ها بعد ببین طرف چی میگه

به بعضیا هم باید گفت :::: هرچقدرم که گنده باشی دیگه گنده تر از زمین که نیستی..... هستی؟؟؟؟؟؟ زمین با همه ابهتش زیر پای         منه پس_________________بکش کنار____________________               
اره ولی اگه میومدن روزای اول میومدن نه بعد اینه مادرم حرف بزنه به شوهرم حتما این گفته بخدا اصا محل ن ...

اصلا به فرض که شوهرت گفته

خوب شوهرت انقدر واسه تو و حرف مادرت ارزش قائل بوده که زنگ زده به خانوادش که بیان دیدنت

اشکالی داره؟

واسه چی تو باید مجبورش کنی که واسه همچین موضوعی قسم بخوره؟

۲۰ روزه ماشینش خرابه فقط شبا میبینمش همیشه تو کافه بادوستاشه

لباساش بو نمی ده.دندوناش سیاه نشده.این همه مدت یه علایمی باید متوجه میشدی.

همسایه مامواد میکشه بوش تا خونه ما میاد.مخصوصا تابستونا

آمین شود هرآنچه میپنداری🙂
۲۰ روزه ماشینش خرابه فقط شبا میبینمش همیشه تو کافه بادوستاشه

چند ساله ازدواج كردي؟ جديدا اينجوري شده؟