2777
2789
عنوان

آیا شوهرم دروغ میگه؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 658 بازدید | 52 پست
فقط میخام بدونم که دروغ میگه یا نه اگه دروغگوه که الانم حتما مواد میکشه چون اکثرا خونه نیست حتی موقه ...

خدا برادرتونو رحمت کنه.

غم نبینین هیچ وقت.

لینکشو پیدا کردم . هورا.ورزش اب کردن شکم :https://www.instagram.com/p/BtT02aBgFgz/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=149hni6pn37m4  شروع ورزش من ، برای آب کردن شکم ... یازدهم دی نود و هفت😊بود .... ولی بخاطر بعضی مشکلات ... متوقف شده😣😣😣چند روز درمیون ورزش میکنم . امیدوارم بتونم👌...رژیم غذایی ندارم . فقط ورزش . اندازه دورشکم در اغاز کار ۸۸ . باید به شصت و هشت برسونم👌من میتونم 😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه دومادمون تازه اومده شهر ما واین دوست رو پیدا کرده 

ازکجامعلوم این دوست تازه...قصدش ضربه زدن بشوهرتون نباشه؟

لینکشو پیدا کردم . هورا.ورزش اب کردن شکم :https://www.instagram.com/p/BtT02aBgFgz/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=149hni6pn37m4  شروع ورزش من ، برای آب کردن شکم ... یازدهم دی نود و هفت😊بود .... ولی بخاطر بعضی مشکلات ... متوقف شده😣😣😣چند روز درمیون ورزش میکنم . امیدوارم بتونم👌...رژیم غذایی ندارم . فقط ورزش . اندازه دورشکم در اغاز کار ۸۸ . باید به شصت و هشت برسونم👌من میتونم 😊

حالا شاید یه بار تفریحی رفته بوده .

ربطی نداره که جون در گذشته میکشیده الانم بکشه .

کسی که معتاده تابلوئع.

مگه چندوقته ازدواج کردین که بهش مشکوکی؟

دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...       

عزیزم. مهم الانه که سالمه. اگه میکشیده تمام شده رفته. شوهر من هم تو مجردیش مواد مصرف میکرده. بهم گفت. ولی ترک کرده الان هم یه زندگی سالمی داره. و داریم 

بزرگترین عیب برای دنیا همین بس که بی‌وفاست. (حضرت علی علیه‌السلام)

برادرت کی فوت کرده ؟

شوهر خواهرت وقت مناسبی قضیه رو پیش نکشیده

هیچ وقت هیچ انسانی را تا مقام خدایی ارتقاء ندهید . لعنتی می رود ازآن بالا عذاب نازل میکندبدتر از عذاب الهی
من اگه بفهمم که قسمش دروغ بوده مطمعن میشم ک الانم میکشه

شایدم قسم دروغ گفته تا قضیه رو تموم کنه . چون میگفت اره بابا کشیدم تو دیگه ولش نمیکردی.

دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...       
اخه دومادمون تازه اومده شهر ما واین دوست رو پیدا کرده 

چرا باید دامادتون بیاد بگه. وقتی مال گدشته بوده. پس دامادتون یا آدم بد ذاتیه یا میخواد خودشو بکشه بالا و سوهرتو بکشه پایین

بزرگترین عیب برای دنیا همین بس که بی‌وفاست. (حضرت علی علیه‌السلام)
خب قضیه خانوادش چی . حتما این گفته که بیاین 

شاید برای عرً ض تسلیت اومدن

هیچ وقت هیچ انسانی را تا مقام خدایی ارتقاء ندهید . لعنتی می رود ازآن بالا عذاب نازل میکندبدتر از عذاب الهی
خب قضیه خانوادش چی . حتما این گفته که بیاین 

با یکی از خانواده شوهرت صمیمی نیستی که بتونی ازش بپرسی؟

به بعضیا هم باید گفت :::: هرچقدرم که گنده باشی دیگه گنده تر از زمین که نیستی..... هستی؟؟؟؟؟؟ زمین با همه ابهتش زیر پای         منه پس_________________بکش کنار____________________