2777
2789

سلام،

دوستان من اقدام هستم و امروز روزه هفده پری هستم روزه چهارده کیت زدم یه هاله داشت کیت که اقدام کردم روزه شونزده هم کیت زدم هاله پررنگ بود و تقریبا همرنگ خط کنترل که باز شبش اقدام داشتم اما امروز کیتم باز هاله کمرنگ داره یعنی دیشب تخمک آزاد شده؟؟ 

خدایا مراقب پسر و همسر و عزیزانم باش....

ن عزیزم وقتی پررنگ بشه 36ساعت بعدش تخمک آزاد میشه یعنی امشب آزاد میشه از امشب تا 3روز دیگه اقدام کن

خداجونم همون جور که معجزه ات رو بمن نشون دادی همون جورم بزودی زود ب جاریم نشون بده و همه منتظرای نی نی سایت   خدا جون بزار با خبر بارداری جاریم خوشحالیم از مادرشدنم کامل بشه انشالله من منتظرما تا قلب نی نی من ب تپش بیاد انشالله جاریمم باردار بشه و همه منتظرا                        علی اصغر امام حسین قربونش برم با امام رضا جونم حاجتم رو دادن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منکه هروقت زدم هاله بود هیچوقت دقیق همرنگ خط بالایی نشد

کیت تخمگذاری مکث خیلی دقیق تره

خداجونم همون جور که معجزه ات رو بمن نشون دادی همون جورم بزودی زود ب جاریم نشون بده و همه منتظرای نی نی سایت   خدا جون بزار با خبر بارداری جاریم خوشحالیم از مادرشدنم کامل بشه انشالله من منتظرما تا قلب نی نی من ب تپش بیاد انشالله جاریمم باردار بشه و همه منتظرا                        علی اصغر امام حسین قربونش برم با امام رضا جونم حاجتم رو دادن 

به احتمال خیلی زیاد بله

انشالا به امید خدا بگیره نی نی بیاد تو دلت

خدایا شکرت  که دوباره مامان شدم 😍😍😍😍😍   خدایا خودت مواظب نی نیم باش 😍😍😗😗            الهی به امید خودت 😗 👐 👐
ن عزیزم وقتی پررنگ بشه 36ساعت بعدش تخمک آزاد میشه یعنی امشب آزاد میشه از امشب تا 3روز دیگه اقدام کن

خب آخه امروز یه خط کمرنگه، دیروز دوخت پررنگ بود 

وقتی پررنگ بشه یعنی ب تخمک گذاری نزدیک میشی وقتی دوباره کم رنگ شد یعنی تخمک گذاری انجام شده

يعني مال من دیروز پررنگ بود و اقدام داشتم کافیه، چون امروز هاله کمرنگه 

مال من دیروز پررنگ بود، امروز هاله 

خوب دیگه تخمک آزاد شده امشبم اقدام کنید ان شاالله ک میشه همونی ک میخای

واس سلامتیه نی نیم صلوات بفرست🤗البته حلالم کن ک ازت اینو میخام
به احتمال خیلی زیاد بله انشالا به امید خدا بگیره نی نی بیاد تو دلت

مرسی عزیزم آخه تنبلی تخمدان دارم اینماه ششمین ماهه در تلاشم