2777
2789
عنوان

آشتی با مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1388 بازدید | 34 پست
آره اما خدا شاهده که من هیچی نگفتم 

خب همین کافیه که خودت میدونی مقصر نیستی، پدر و مادر خیلی حق گردن بچه دارن، بهشون محبت کن مطمئنم خدا جواب میده بهت و عالی تر 

تو را من چشم در راهم لندکروز خوشگلم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا شروع کرد به تیکه پروند بهت گوشیتو دربیار خودتو با گوشی مشغول کنی تموم ک کرد سرتوبیار بالا . باز ش ...

اینم خوبه اما یه اخلاقی که مادرشوهر من داره اینه که وقتی گوشی میگرفتم دستم زود میگفتم بزارین زمین گوشیارو اینا چین هروقت میاین اینجا دستتون میگیرین

خب همین کافیه که خودت میدونی مقصر نیستی، پدر و مادر خیلی حق گردن بچه دارن، بهشون محبت کن مطمئنم خدا ...

بله همینطوره من خودم عذاب وجدان داشتم همیشه وقتی صحبت از مادر میشد باخودم میگفتم الان شوهرم دلش واسه مامانش تنگ میشه

خوبه که باهاشون آشتی میکنید، حالا سخته ولی آینده خوبی داره فقط گلم میگی پشت سرم حرف میزنند ،کی اون حرفها رو بهت میگه ؟ اون شخص سخن چین خود شیطانه ازش دوری کن، اخیرا حدیثی از امام صادق شنیدم که میفرماید هیچ سحر و جادویی موثر تر از سخن چینی نیست!

بلخره به عنوان مادر انتظار نداشت حرفهای بدی از بچش بشنوه بهش حق بدید.بخاطر همین الان نمیتونه راحت فراموش کنه وهم بلخره باید جوری رفتار کنه که بی حرمتی ها عادت نشه.

شمام کاره درستی میکنی اما طوری رفتار نکن غروذ شخصیت خودت خورد کنی.بهترین کار سکوته.وقبل رفتن هم با شوهرت صحبت کن بگو بخاطر چی داری اشتی میکنی تا بدونه چه خانومی هستی.

بلخره به عنوان مادر انتظار نداشت حرفهای بدی از بچش بشنوه بهش حق بدید.بخاطر همین الان نمیتونه راحت فر ...

فداتم عزیزم ممنون از کمکتون همینکارو میکنم فقط همین دلمو خوش میکنه که شوهرم میدونه من کاری نکردم

خوبه که باهاشون آشتی میکنید، حالا سخته ولی آینده خوبی داره فقط گلم میگی پشت سرم حرف میزنند ،کی اون ح ...

قبل از اینکه با شوهرم دعواشون بشه باهم صحبت میکردن منم تو تلفن میشنیدم که چی داره پشت سرم میگه کار به جایی کشیده بود که منو مادرمو نفرین میکرد 

فداتم عزیزم ممنون از کمکتون همینکارو میکنم فقط همین دلمو خوش میکنه که شوهرم میدونه من کاری نکردم

💗.انشااا به خیر خوشی میگذره.استرس نداشته باش.چون از پیش فکر کردن به موضوعی بیشتر ادمو استرسی و عصبی میکنه.باعث میشه تو اون شرایط زودتر واکنش نشون بدی.

قبل از اینکه با شوهرم دعواشون بشه باهم صحبت میکردن منم تو تلفن میشنیدم که چی داره پشت سرم میگه کار ب ...

آهان پس خودت شنیدی، اگه میتونی یه فرصت خوب از اشتباه درشون بیار ، خودش بفهمه شنیدی خجالت میکشه

آهان پس خودت شنیدی، اگه میتونی یه فرصت خوب از اشتباه درشون بیار ، خودش بفهمه شنیدی خجالت میکشه

ان شاا... که همینطور باشه 

مادر بزرگم فوت کرد تازه چهلمش رد شده اینا حتی یه زنگ هم نزدن دلم خیلی پره ازشون