یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
توی جمع خانواده شوهر خجالتم میاد حرف بزنم ..خیلی کوتاه و آروم حرف میزنم. خیلیا به شوهرم گفتن ک اصن حرف نمیزنه و رابطش با ماها خوب نیس.چجوری تو ی جمع حرف بزنم؟مثلا وقتی با فامیلای شوهر میشینیم اونا انقد پرگویی میکنن من ساکت و آروم ی گوشه نشستم اصن حرفی برای گفتن ندارم این خیلی بده
عجیب ترین چیزی که تو نی نی سایت دیدم:من حس شیشمی هستم بیاید تاپیکم هر سوالی دارید بپرسید😐
کم شنوا هستم و از سمعک استفاده می کنم .وقتی با کسی حرف میزنم طرف مقابل به جای اینکه به من نگاه کنه به گوشم نگاه میکنه و همین امر باعث شده دیگه نخوام با کسی ارتباط برقرار کنم.خواستم بگم لطفاً مراقب نگاه هایتان باشید.کم شنوایان و ناشنوایان خجالت میکشند.
مثلا تو ی جمع ک بنشینیم مادرشوهرم همش با شوهرم حرف میزنه..فقط اونو مخاطبش میدونه انگار من وجود ندارم..وای منم دیوانه میشم از این وضع دلم میخواد سرمو بزنم ب دیواار
عجیب ترین چیزی که تو نی نی سایت دیدم:من حس شیشمی هستم بیاید تاپیکم هر سوالی دارید بپرسید😐