2777
2789

بچه ها من 1 ساله ک نازایی دارم و بعد از ازمایشهایی ک انجام دادم دکترم بهم گفت ذخیره تخمدانت خیلی پایینه(همون هورمون amh) ،،،،و دیگه اینکه ویتامین D هم پایین بود ,,توی چنتا مقاله دیدم نوشته بود کمبود ویتامین D باعث کاهش amh میشه،،میخواستم ببینم کسی مثل من بوده و اینکه با بالارفتن ویتامین D ذخیره تخمدانم هم بالا میرهههعع؟؟؟تو رو خدا جوابمو بدین دارم دیوونه میشم 

آی وی اف انجام دادم و این ماه انتقال جنین فریز دارم،،،فقط 2 تاجنین برام تشکیل شد،،، دوستای خوبم لطفا اگه ممکنه  برام ی صلوات بفرستین ک مثبت شه و نی نی بیاد توی دلم ممنون از همتون😍😍 ،،،،،4 آبان 98 انتقال دادم متاسفانه منفی شد 😳

عزیزم

خدا بزرگهههه

خب ویتامین د مصرف کن

والا بنظر من که ارامش زن از هر چیزی مهمتره واسه حامله شدن

بچه‌دار شدن تصمیم خطیری‌ست . با این تصمیم می‌گذارید که قلب‌تان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تن‌تان بسر برد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واااا یه جوری نوشتی نازایی که فکر کردم کلا رحمتو در آوردی تخمدانم نداری. والا اینطوری که تو ترسیدی اونایی که رحم ندارن یا کلا در اثر سرطان تخمداناشونو در آوردن نمیترسن. یکم آرومتر برخورد کن با موضوع . اینکه بخوای اینطوری خودتو ببازی که فایده نداره

عزیزم خدا بزرگهههه خب ویتامین د مصرف کن والا بنظر من که ارامش زن از هر چیزی مهمتره واسه حامله شدن

خیلی ناراحت کنندس ک وقتی بعد از 2 سال و نیم تصمیم بگیری بذاری بچه دار شی تو سن 26 سالگی،،؛یدفعه دکتر بهت بگه شما ذخیره تخمدانت مث ی زن 45 سالس و ب زودی یائسه میشی 

آی وی اف انجام دادم و این ماه انتقال جنین فریز دارم،،،فقط 2 تاجنین برام تشکیل شد،،، دوستای خوبم لطفا اگه ممکنه  برام ی صلوات بفرستین ک مثبت شه و نی نی بیاد توی دلم ممنون از همتون😍😍 ،،،،،4 آبان 98 انتقال دادم متاسفانه منفی شد 😳
عزیزم بگو چنده؟ ماه پیش دوستم بعد یه ای وی اف ناموفق رفت پیش یوسف نژاد الان بارداره با ذخیره تخمدان ...

برا من زده 78/ ،،من شیرازم عزیزم 

خیلی ناراحت کنندس ک وقتی بعد از 2 سال و نیم تصمیم بگیری بذاری بچه دار شی تو سن 26 سالگی،،؛یدفعه دکتر ...

ذخیره تخمدانو چجوری میفهمن عزیزم؟ مال همه رو میتونن بشمرن؟ من تاحالا اینکارو نکردم

معلوم میشه کی ادم یایسه میشه؟

بچه‌دار شدن تصمیم خطیری‌ست . با این تصمیم می‌گذارید که قلب‌تان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تن‌تان بسر برد 
خیلی ناراحت کنندس ک وقتی بعد از 2 سال و نیم تصمیم بگیری بذاری بچه دار شی تو سن 26 سالگی،،؛یدفعه دکتر ...

ضمنا عزیزم کلی راه هست الان دیگه مثل قدیما نیس که نازایی مشکل باشه الان همه میتونن درمان بشن و بچه دار شن

ببین اولین دکتری ک رفتم برای اقدام بارداری فوری یه ازمایش برای من یکی برای شوهرم نوشت همون اول. بعد شوهرم ازمایش اسپرم داد یهو جواب آز شوهرمو ک گرفتم توی بیمارستان لاله توی جوابدعی بهم گفتن با ivfتا ۵ درصد احتمال بارداری داری . مارو میگی تا ۱ ماه گریه میکردیم دکترمم رفته بود خارج از کشور . بعد یکماه ک جوابو بردم نشون دادم .گفت اشتباه شده و همون لحظه فهمیدم ک باردارم 

.من حاجتمو گرفته بودم مطمعنم ک معجزه شد چون چتد نفر جواب از همون لحظه توی جوابدهی خوندن میگفتن غصه نخور حتی پرونده نازایی برام تشکیل داده بودن.فقط توکل کن الان ی گل دختر دارم

ذخیره تخمدانو چجوری میفهمن عزیزم؟ مال همه رو میتونن بشمرن؟ من تاحالا اینکارو نکردم معلوم میشه کی اد ...

با آزمایشای هورمونی و چک fsh و amh ذخیره تخمدان رو محاسبه میکنن ،،،وقتی عددش از 1 پایین تر باشه ب یایسگی نزدیک میشی ،،(البته اینارو دکترم گفت)

نترس به اندازه دوتا بچه ذخیره  داری به خدا باردار میشی

خدا از زبونت بشنوه خیلی ناراحتم