2777
2789
خوب چی میگه شوهرت پس؟که تو جاده فلانی فلان کردم وچیزی نگفتی؟خون پریودی رو گذاشتی پای بکارت بنی چی؟مگ ...

نه    فقط منتظرم تقاص این دروغارو پس بده    چون تنها گواهم خداس   اوایل انقد دوسم داشت نزاشت گواهی بگیرم    گفت خودم پزشکم    تا ده روز نتونس  بکار  تمو پاره کنه    افسرده شده بود احساس میکرد مرد نیس

خوب   برای اجرا  گذاشتن مهریه چی ؟  ب پدرو مادرم اس ام اس رو نشون بدم؟

پيامكا رو پاك نكن از اين بابت چون مردا فقط دو تا دادخواست ميتونن بدن تمكين و طلاق

اتفاقا توصيم اينه در جوابش بنويسي ميخام برگردم خونه م كه اونم بنويسه نه نيا اينو نگه دار برا اون روز پاك هم نكن

چيزي نشون خانوادت نده چون حتما دعوا ميشه 

يه چند روز تا حداكثر يه هفته صبر كن عجله نكن ببين چي ميشه بچه رو مياره بهت ميده مطمين باش چون خود بچه بهونتو ميگيره صبور باش عزيزم اما اگه نداد هفته ديگه برو براي بحث بچه البته حضانت قانوني با خودته فقط براي استرداد طفل بايد اقدام كني .طلاق هم صبر كن ببين اون ميخاد چكار كنه تو هيچكاري نكن فعلاااا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم  گواهی نگرفتم    یعنی کتبی چیزی ندارم    ده روز بعد عروسی رفتم دکتر ز ...

اگه تهمت میزنه نمیتونه حرفشو ثابت کنه اصلا.دادگاه واسه این حرفا تره هم خرد نمیکنن برای منم پیش اومده قاصی نمیزاره اصلا این چرت وپرت هارو تو دادگاه بزنن.مهریتو تمام بزار اجرا همین فردا برو اینکارو انجام بده ولی درخواست طلاق نده به هیچ عنوان وبگو من قصد طلاق ندارم ومیخوام زندگی کنم بچه وشوهرمم خیلی دوس دارم و درخواست نفقه هم بکن .هروقت رفت درخواست طلاق داد برو تو هم پیگیر شو ار خیر مهریه هم نگذر دخترتو به تو میدن تا ۷سال 

تا خدا با من است زمانه با من است .
تقاص پس داد ؟ دروغ و تهمت بدترین کار دنیاس    خدا نگذره

متاسفانه  از دو سال پیش   خوشحالتر و پولدار تر و.....  شدن   هیچ چیزشونم نشد 

باردار نیستم تیکر رسیدن به خواستمه میشه  یه صلوات بفرستی برام؟؟ 🌼🌼🌼
پيامكا رو پاك نكن از اين بابت چون مردا فقط دو تا دادخواست ميتونن بدن تمكين و طلاق اتفاقا توصيم اينه ...

استارتر ببخشید ڪ تو تاپیڪت دارم سوال شخصی میپرسم انشاالله ڪ تو هم مشڪلت حل شه

دوست عزیز من همسرم فوت شده مبخوام بدونم راهی هست ڪ پدرشوهرم بچمو ازم بگیره   خیلی نگران این موضوع هستم

[QUOTE=82446917]خانم محترم چرا شما از چيزي كه اطلاعي نداريد صحبت ميكنيد.من وكيل هستم الان خوندم نوشتي درخواست طلاق ن ...[/QUOخانوم وکیل بنده 4ساااال پدرم دراومد تو دادگاه طوری ک از 21سالگی تموم موهام سفید شد.خنده ت نگیره درخواست طلاق بده کل مهر تعلق نمیگیره و بچه رو بهش نمیدن .تنها راهش درخواست مهریه س باید بگه مهرمو میخام زندگیمم میخام.

نتیجه گیری:شما فقط چندتا واحد پاس کردین امیدوارم ب هدف والات برسی خانوم وکیل اینده