2777
2789

ای خود شیرین کثیف🤪

البته خودمم گذاشتم

من نی نی یار۵ رو دوست میدارم اخه

کاربر عزیز اگه ناراحت میشی رپلایت کنم رپلای دونتو ببند....  یا یه گوشه تو امضات بنویس رپلای نکنین 😵😵😵.   فک میکنی خیلی شاخی رپلایت میکنی بعد میگی باشما نبودم         نخیر نظر دادی باید جواب بشنوی دیر اومدی نخوا زود بری😵شاید برا همین کاراته که اینجایی

@نی_نی_یار_5    

شما که دعوا نمیکنی هیچوقت 

خیلی خوبی

اصن جواب توهین نمیدی

جدیدا مهربون شدی

بسهههههههه تو رو جدت بس کن این بازی کثیفو😂خسته شدیم از بس هدایتمون کردن تاپیک شما🙄

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جایزه میده خب

الکییی میگههه)بالحن پنجعلی)

مدیونی فک کنی خودمم گذاشتم😛

کاربر عزیز اگه ناراحت میشی رپلایت کنم رپلای دونتو ببند....  یا یه گوشه تو امضات بنویس رپلای نکنین 😵😵😵.   فک میکنی خیلی شاخی رپلایت میکنی بعد میگی باشما نبودم         نخیر نظر دادی باید جواب بشنوی دیر اومدی نخوا زود بری😵شاید برا همین کاراته که اینجایی
@نی_نی_یار_5       شما که دعوا نمیکنی هیچوقت  خیلی خوبی اصن جواب توهین ...

من سه ساله تو سایتم

نی نی یار۵از اول هم‌ جیگر دل بود😍

من سه ساله تو سایتم نی نی یار۵از اول هم‌ جیگر دل بود😍

خیلییی خیلییی😂😂

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت
ن جدی واسه اطلاع رسانی بود چون دیدم بعضیا واقعا سادگی میکنن بعضیا هم سو استفاده

قطعا همینطوره عزیزم👌🏽