__جیران__ مدیر استارتر عضویت: 1397/01/19 تعداد پست: 5325 عنوان خانومهای یزدی😓خواهش میکنم بیایید😖😖😖😖😖 96 بازدید | 6 پست دوستان اجاره واحد ۱۰۰ متری توی صفاییه کسی میدونه چقدره؟؟؟؟؟توی سایت دیوار آگهی خیلی کمه🤕کجاهای یزد منطقه اش خیلی خوبه؟؟؟اجاره خونه هاش به چه شکله؟؟؟؟توروخدا اگه میدونید دریغ نکنید😞 هرچه عاشق زارتر معشوق از او بیزار تر 1397/11/27 | 18:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zendegimmmm عضویت: 1397/11/27 تعداد پست: 1850 سلام عزیزم میتونم بپرسم ازمشهد تا یزد چقدرراهه؟شما شوهرتون کارش رفته اونجا؟منم نزدیک مشهدم😔 به خدایت نگو مشکل بزرگی دارم..به مشکلت بگو خدای بزرگی دارم😊🌹😊اللهم صل علی محمد وال محمدوعجل الفرجهم🌺
__جیران__ مدیر استارتر عضویت: 1397/01/19 تعداد پست: 5325 سلام عزیزم میتونم بپرسم ازمشهد تا یزد چقدرراهه؟شما شوهرتون کارش رفته اونجا؟ منم نزدیک مشهدم😔 حدود ۷۵۰ کیلومتره که هفت هشت ساعت میشه مسیرشهنوز رفتمون قطعی نیس گلم مشهد که خیلی خوبه چرا ناراحتی هرچه عاشق زارتر معشوق از او بیزار تر
zendegimmmm عضویت: 1397/11/27 تعداد پست: 1850 حدود ۷۵۰ کیلومتره که هفت هشت ساعت میشه مسیرش هنوز رفتمون قطعی نیس گلم مشهد که خیلی خوبه چرا ... مطمینی ازمشهد تا اونجا هفت هشت ساعته با ماشین شخصی یا اتوبوس؟گلم من خوده مشهد نیستم نزدیک شم اخه عشقم کارش اونجاس😞😔 به خدایت نگو مشکل بزرگی دارم..به مشکلت بگو خدای بزرگی دارم😊🌹😊اللهم صل علی محمد وال محمدوعجل الفرجهم🌺
__جیران__ مدیر استارتر عضویت: 1397/01/19 تعداد پست: 5325 مطمینی ازمشهد تا اونجا هفت هشت ساعته با ماشین شخصی یا اتوبوس؟ گلم من خوده مشهد نیستم نزدیک شم اخه ع ... با ماشین هفت ساعته اتوبوس نهایتش ۸ ساعتمسیرش خیلی زیاد هم نیس والامن خودم قزوینی ام الان چندساله توی مشهد زندگی میکنم که ۱۲ ساعت فاصله داره تا قزوین مشکلی هم نداشتم هرچه عاشق زارتر معشوق از او بیزار تر
zendegimmmm عضویت: 1397/11/27 تعداد پست: 1850 ولی قیمت اجاره هاتو یزد زیاده چون ایشون یه خونه کوچک یه خوابه تو اسکان اگه اشتباه نکنم اجاره کردن ماهی ۴۰۰تومن با ۴میلیون رهن😞😥 به خدایت نگو مشکل بزرگی دارم..به مشکلت بگو خدای بزرگی دارم😊🌹😊اللهم صل علی محمد وال محمدوعجل الفرجهم🌺
zendegimmmm عضویت: 1397/11/27 تعداد پست: 1850 شما خدا بخواد برای چه کاری میخواهید برید یزد؟ به خدایت نگو مشکل بزرگی دارم..به مشکلت بگو خدای بزرگی دارم😊🌹😊اللهم صل علی محمد وال محمدوعجل الفرجهم🌺