2777
2789

دوستان اجاره واحد ۱۰۰ متری توی صفاییه کسی میدونه چقدره؟؟؟؟؟

توی سایت دیوار آگهی خیلی کمه🤕

کجاهای یزد منطقه اش خیلی خوبه؟؟؟

اجاره خونه هاش به چه شکله؟؟؟؟

توروخدا اگه میدونید دریغ نکنید😞

هرچه عاشق زارتر معشوق از او بیزار تر    

سلام عزیزم میتونم بپرسم ازمشهد تا یزد چقدرراهه؟شما شوهرتون کارش رفته اونجا؟

منم نزدیک مشهدم😔

به خدایت نگو مشکل بزرگی دارم..به مشکلت بگو خدای بزرگی دارم😊🌹😊اللهم صل علی محمد وال محمدوعجل الفرجهم🌺
سلام عزیزم میتونم بپرسم ازمشهد تا یزد چقدرراهه؟شما شوهرتون کارش رفته اونجا؟ منم نزدیک مشهدم😔

حدود ۷۵۰ کیلومتره که هفت هشت ساعت میشه مسیرش

هنوز رفتمون قطعی نیس گلم 

مشهد که خیلی خوبه چرا ناراحتی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حدود ۷۵۰ کیلومتره که هفت هشت ساعت میشه مسیرش هنوز رفتمون قطعی نیس گلم  مشهد که خیلی خوبه چرا ...

مطمینی ازمشهد تا اونجا هفت هشت ساعته با ماشین شخصی یا اتوبوس؟

گلم من خوده مشهد نیستم نزدیک شم اخه عشقم کارش اونجاس😞😔

به خدایت نگو مشکل بزرگی دارم..به مشکلت بگو خدای بزرگی دارم😊🌹😊اللهم صل علی محمد وال محمدوعجل الفرجهم🌺
مطمینی ازمشهد تا اونجا هفت هشت ساعته با ماشین شخصی یا اتوبوس؟ گلم من خوده مشهد نیستم نزدیک شم اخه ع ...

با ماشین هفت ساعته اتوبوس نهایتش ۸ ساعت

مسیرش خیلی زیاد هم نیس والا

من خودم قزوینی ام الان چندساله توی مشهد زندگی میکنم که ۱۲ ساعت فاصله داره تا قزوین مشکلی هم نداشتم

ولی قیمت اجاره هاتو یزد زیاده چون ایشون یه خونه کوچک یه خوابه تو اسکان اگه اشتباه نکنم اجاره کردن ماهی ۴۰۰تومن با ۴میلیون رهن😞😥