2777
2789

سلام مامانای گل

پسر من الان پنجاه روزه هست و همیشه مدفوعش زرد یا همون خردلی بوده ولی گاهی وقتا اون دونه های سفید رو نداره وی کوچولو خلط توش دیده میشه ولی تا الان رگه های خونی ندیدم 

الان بچه های شما که به این حساسیت لعنتی گرفتار شدن حساسیتشون همین جوری شروع شده یا نا از اول خون توش دیدین یعنی ممکنه پسر منم به این حساسیت دچار شده باشه ؟؟یا علامتش فقط همون رگه های خونی هست؟؟

خواهشمندم ای مادر خسته رو از نگرانی در بیارین😢😢

خداوندا من در کلبه فقیرانه خود چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری من همچون تویی دارم وتو چون خود نداری

بچه ها نظراتتون رو بگین میام میخونم الان بچه ام بیدار شده میرم و میام

خداوندا من در کلبه فقیرانه خود چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری من همچون تویی دارم وتو چون خود نداری

دختر من اینجوری نشد. بعد ازریسالگی چند روز دوقاشق فقط میدادم. کم کم دیدم بدنش دونه زد . هرروز بیشتر و بزرگترمیشدن بعدشم عفونی میشدن‌ اصلا نفهمیدم چیه. تا بردمش دکتر. اون گفت. الانم دو سال و دوماهه از لبنیات محرومه😣☹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو دکتر،واسه پسرت آزمایش مینویسه،پسرمنم حساسیت داشت اصلا چیز عجیبی نیس فقط باید خودت محصولات گاوی نخوری،دکترم گف اگه رعایت نکنی بعدا خون هم دفع میکنه،چیز عجیب و خطرناکی نیس ولی مهمه واگه جدی نگیری خطرناک میشه

وقتی غذاخورشد دکترم گف فرنی بهش بده اگه واکنش نشون نداد رژیمتو بشکن،خداروشکر خوب شد،من تا۶ماهگی پسرم محصولات گاوی مصرف نمیکردم ولی چون استخون درد شدم ی سری کپسول میخوردم ک خوب شدم

ازنوزادی بدنش دونه زد نفهمیدم ریفلاکسش شدت گرفت نفهمیدم تو مدفوعش خلط بود و بازم نفهمیدم تمام تنش شد اگزما و نفهمیدم تا اخر بیرون روی شدید گرفت و خونی روزی۳۰بار بیرون روی خونی داشت تا الرژیش و فهمیدم😔

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

اخی گناه دارن دلم میسوزه براشون واقعا این حساسیتا کجا،بودن مد شده تو نی نی ها