2777
2789

میخوام غروب ببرم برا ختنه با روش جراحی

بعد از ختنه میشه بگین چه دارویی میدن ؟

بعد چجوری بچه رو میارن خونه؟ پوشک میکنن؟ پاشو میبندن؟ چجوریه؟ خیلی تو مطب گریه میکنه؟

ممنونم که اومدی تو بغلم پسر گلم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من يـادمه پسرخاله م همش يبار شديد گريه كرد اونم قنداق كرده بودن كه زياد پاهاش تكون نخوره

ن بابا چ قنداقی پوشک  کنه هربارم ک میخواد پوشکشو عوض کنه باز کرم بزنه از داروخونه میخره ک اونم دکتر مینوبسه

۹۹/۹/۹  💖💖
ن بابا چ قنداقی پوشک  کنه هربارم ک میخواد پوشکشو عوض کنه باز کرم بزنه از داروخونه میخره ک اونم ...

حـدود ٥ ساعت اول با كهنه قنداق كردن

ولي خيلي آسون بود

همون فرداش بهتر شد

يـه صـلوات بـرا سلامتي خونوادم ميـفرستي؟😍

بله استامینوفن میگن بدین بیست دقیقه قبلش و پاشونو میبندن طبیعتا و بله گریه میکنن 

دلم کباب برای پسرم سه ماهگی ختنه کردیم با سیلور کلیپس بگردم 

انشالله اسون باشه برا گل پسرتون

دکتر پسرم گفت بهش استامینوفن نده چون ممکنه با داروی بی حسی تداخل ایجاد کنه، خیلی نادره اما ممکنه

تو رابطه‌ای که قراره همش اشتباهات طرفو ببخشی... یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت ببخش و تمومش کن :)
حـدود ٥ ساعت اول با كهنه قنداق كردن ولي خيلي آسون بود همون فرداش بهتر شد

ن من دوتا پسرامو یکی ۳۰روزه بود یکی دوماهه ختنه ک کردم قنداق نکردم دورو برمم دیدم نمیکنن اخه چیزی نیس یبار فقط جیش کنه گریه میکنه بعده به هفته پنج روزم میوفته هر ۸ساعتم شیاف میزاره اگ دکترش بگه دکتر پسرم ک سیاف داده بود

۹۹/۹/۹  💖💖