2777
2789
عنوان

کسایی که توبارداری کم کاری تیروییدگرفتن بیان سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 33 پست
اره ۴ سال و نیمه دارم....از زمان بارداریم....اره ازمایش دادم اوایل روزی دوتا قزص میخوردم بعد زایمان ...

بعدرایمان منطورمه دوباره رفتی ازمایش بدی؟من توبارداری دادم بعدش ندادم ولی همش کسلم خوابالوام وزنمم کم نمیشه میگم حتمابازکم کارم

خدامن وبچه هام ازاین جهنم نجات بده حتی شده بامرگ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعدرایمان منطورمه دوباره رفتی ازمایش بدی؟من توبارداری دادم بعدش ندادم ولی همش کسلم خوابالوام وزنمم ک ...

بله یه بار دادم ...منم مثل تو همش خوابم وزنمم همینطوری میره بالا

تمام شهر هم زلیخا شدند....تو یوسف باش....

منم گرفتم دکتر گفت فعلا تا آخر بارداری بخور بعدش آزمایش بده

نمیدونم دیگه ادامه دار میشه یا تموم میشه

من روزی یه نصفه میخورم

تیکر به وقت سزارین😁😊زاییدم😃حالا تیکر به وقت یکسالگی دخترم❤
منم گرفتم دکتر گفت فعلا تا آخر بارداری بخور بعدش آزمایش بده نمیدونم دیگه ادامه دار میشه یا تموم میش ...

مرسی هزیزم من چندماهه زایمان کردم میخواستم اونایی که زایمان کردن بگن خوب شده یانه .بازم مرسی 

مرسی هزیزم من چندماهه زایمان کردم میخواستم اونایی که زایمان کردن بگن خوب شده یانه .بازم مرسی 

آزمایش بده دیگه😕 ایشالا ک خوب شده باشی

خیلی چیز بدیه من اول بارداریم آزمایش دادم نداشتم یهو تو دو سه ماه وحشتناک وزن اضافه کردم چقد دکترم دعوا میکرد نخور نخور آزمایش دادم دیدم کم کار شده از وقتی قرص میخورم دیگه اونجوری وزن اضافه نکردم😞

تیکر به وقت سزارین😁😊زاییدم😃حالا تیکر به وقت یکسالگی دخترم❤
اره ازمایش دادم منم اضافه وزن دارم لاغر نمیشم

یعنی چی 😕.مگه قرص میخوری نبایدلاغربشی پس برای چی قرص بخوریم