2777
2789
عنوان

IUI کرده ها بیاین ...سوال دارم؟؟؟

122 بازدید | 15 پست

سلام من امروز روز دوم پریمه...رفتم بیمارستان برام دارو بدن واسهIUI 

نوشته از روز ۲۷ بهمن از روز سوم پریودی شبی دو عدد لتروزول

و روز ۲ و ۳ اسفند آمپول HMG.

حالا سوال من اینه لتروزول رو از امشب باید بخورم یا فردا شب...تاریخو درست گفته؟؟؟آخه امروز روز دوممه فردا میشه روز سوم...باید چیکار کنم الان....؟؟؟؟؟؟

مهیا و صدرای من زودتر بیاین توی دلم..... مامانی عاشقتونه....من مطئنم با قانون جذب میتونم مامانتون بشم. عزیزی که امضامو خوندیم ممنون میشم برای اینکه این دو تا وروجک زودتر بیان صلوات بفرستی😍😍😍😍😘😘

آخه خودش نوشته از روز سوم😐😐یعنی همینجوری که گفته مصرف کنم؟؟

مهیا و صدرای من زودتر بیاین توی دلم..... مامانی عاشقتونه....من مطئنم با قانون جذب میتونم مامانتون بشم. عزیزی که امضامو خوندیم ممنون میشم برای اینکه این دو تا وروجک زودتر بیان صلوات بفرستی😍😍😍😍😘😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه خودش نوشته از روز سوم😐😐یعنی همینجوری که گفته مصرف کنم؟؟

زنگ بزن از مشاوره بیمارستان مجدد سوال کن

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 

آره از روز سومه صد درصد

خدااااجونم ممنونم بابت هدیه کوچولوت،خدایاااا شکرت منم بعداز ۷سال مامان شدم،دعا‌کنید برام همه چی خوب پیش بره،امام حسین ممنونم که رومو گرفتی😇توروز اربعین تستم مثبت شد😍یه صلوات واسه منتظرا....چقد زود رفتین عشقای من....کاش منم برده بودین....آخه چراااااااااااااا😭😭😭😭😭😭😭
از روز سوم میخورن تا روز هفتم ک‌بشه پنج روز منم مصرف کردم احتمالا اشتباه تاریخو زدم مطمینم از روز سو ...

یعنی از فردا شب باید مصرف کنم

از روز سوم میخورن تا روز هفتم ک‌بشه پنج روز منم مصرف کردم احتمالا اشتباه تاریخو زدم مطمینم از روز سو ...

پس یعنی از فردا شب باید مصرف کنم؟؟؟

یعنی از فردا شب باید مصرف کنم

ببین ب من ی بسته داد ده تایی گفت از روز سوم یکی صبح یکی شب بخور تا روز هفتمت ک تموم میشه ولی بعضیارو شنیدم میگن ما شبی دوتا میخوریم دکتر من یکی روز یکی شب گفت عزیزم

ببین ب من ی بسته داد ده تایی گفت از روز سوم یکی صبح یکی شب بخور تا روز هفتمت ک تموم میشه ولی بعضیارو ...

ممنونم عزیزم...س اشتباه نوشته برام از همون فردا شب میخورم...پس آمپولهامم باید تاریخهاشو یک روز دیر تر بزنم

عزیزم من لتروزول رو برام از شب ۳ تا ۷ نوشت امپولhmgرو از شب ۸ تا ۱۰ نوشت 

شما ببین آمپولت واس کی هس مثلا اگه زده روز ۷ امپول از شب دوم قرص بخور لگه زده روز ۸ امپول از شب سه بخور

خدایا شکرتتتتتتتت😍😍😍😍مرسی که تو اوج ناامیدی منو هم مامان کردی😄😄😄😄😄
عزیزم من لتروزول رو برام از شب ۳ تا ۷ نوشت امپولhmgرو از شب ۸ تا ۱۰ نوشت  شما ببین آمپولت واس ...

زنگ زدم بخش ivf بیمارستان سوال کردم خانومه منشی گفت لتروزول از شب سوم شروع کن...فک کنم دستیار دکتر اشتباه متوجه شد...شاید فکر کرد امروز روز سوممه.پس منم از فردا شب لتروزول رو شروع میکنم.آمپولمم روز ۸ و ۹ پری میزنم....ببخشید عزیزم شما با iui باردار شدی؟؟

امپولات ک‌نمیدونم چیه اچ ام جی زدم من روزای شش و‌هفت اچ سی جی روز ۱۳

آمپولم hmgهستش