نيلوفرابي مدیر عضویت: 1396/08/30 تعداد پست: 21681 عنوان سلام خواهش ميكنم براي سلامتي بابام صلوات بفرستين | مشاهده متن کامل بحث + 1154 بازدید | 48 پست بابا م خيلي مريضه الان تو بيمارستانم اگه براتون ممكنه براي سلامتيشون صلوات بفرستين هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 1397/11/27 | 13:11 33 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
باوفاااا عضویت: 1401/01/18 تعداد پست: 4566 قربونت برم چهار ساله از دستش دادم الانم دارم گریه میکنم خدا به دلت ارامش بده ممنونم فدات بشم ان شاءالله خدا مادرتو حفظش کنهخیلی سخته من به نبود پدر و مادرم فکر میکنم میگم خدا کنه من زودتر از اونا بمیرم اون موهایی که با رفتنت سفید شدو رنگ کردم ، دیگه نیا : )
نيلوفرابي مدیر استارتر عضویت: 1396/08/30 تعداد پست: 21681 ان شاءالله زود سلامتیشونو بدست بیارن چهار ساله ندارمش 😭ممنونم ان شالله روحش شاد باشه هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر
نيلوفرابي مدیر استارتر عضویت: 1396/08/30 تعداد پست: 21681 فدات بشم ان شاءالله خدا مادرتو حفظش کنه خیلی سخته من به نبود پدر و مادرم فکر میکنم میگم خدا کنه من ... خداکنه سایه شون بالا سرت باشه و عمر همه تون بلند و پراز خیر وبرکت باشه هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر
۷۱sepi عضویت: 1401/05/07 تعداد پست: 2785 چهار ساله ندارمش 😭ممنونم ان شالله روحش شاد باشه عزیزم غصه نخور💔💔 براشون فاتحه خوندمدلت گرفتنی وضو بگیر و قران بخون گلم مطمئن باش روحشون خیلی خوشحال میشه خودتم اروم میشی
نيلوفرابي مدیر استارتر عضویت: 1396/08/30 تعداد پست: 21681 ببخش اسی جان اگه دوباره تو رو یاد اون روزها انداختیم قربونت برم یه خیری توش بوده 🌹 هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر
نيلوفرابي مدیر استارتر عضویت: 1396/08/30 تعداد پست: 21681 عزیزم غصه نخور💔💔 براشون فاتحه خوندم دلت گرفتنی وضو بگیر و قران بخون گلم مطمئن باش روحشون خیلی خوش ... ممنونم چشم ،خیلی سخته 💔خدا عزیزانت را حفظ کنه هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر
۷۱sepi عضویت: 1401/05/07 تعداد پست: 2785 ممنونم چشم ،خیلی سخته 💔خدا عزیزانت را حفظ کنه خدا به دلت صبر بده گلم
نيلوفرابي مدیر استارتر عضویت: 1396/08/30 تعداد پست: 21681 خدا رحمتشون کنه پدر منم دقیقا همین موقع فوت کردن 😔 خدا رحمتشون کنه روحشون شاد براشون فاتحه خوندم هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر
باوفاااا عضویت: 1401/01/18 تعداد پست: 4566 خداکنه سایه شون بالا سرت باشه و عمر همه تون بلند و پراز خیر وبرکت باشه فدات شم اون موهایی که با رفتنت سفید شدو رنگ کردم ، دیگه نیا : )
best1400 عضویت: 1400/07/20 تعداد پست: 10397 خدا رحمتشون کنه روحشون شاد براشون فاتحه خوندم فدای دل مهربونت
نيلوفرابي مدیر استارتر عضویت: 1396/08/30 تعداد پست: 21681 فدات شم خدا نکنه .عزیزید هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر
نيلوفرابي مدیر استارتر عضویت: 1396/08/30 تعداد پست: 21681 تسلیت میگم گلم چرا باباتون فوت شدن غم پدر خیلی سخته منم یه ماه هست پدر نازنینم رو از دست دادم دلم کب ... ممنون خدا پدتون را بیامرزه و بهتون صبر بده درکتون میکنم خیلی سخته دیابت و مشکل قلبی داشتن واسه امرزش پدرتون صلوات و فاتحه میفرستم هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر
a1a2 عضویت: 1401/08/27 تعداد پست: 1448 ممنون خدا پدتون را بیامرزه و بهتون صبر بده درکتون میکنم خیلی سخته دیابت ... ممنون عزیزم همچنین من دختر بلوچم و به هویتم افتخار میکنم...
نــــnazgolـــازگل عضویت: 1402/01/10 تعداد پست: 956 اس از صب بند ی بهونه بودم فقط اشکام بریزه....خیلی دلم گرفت خدا رحمتش کنه خدا بهت صبر بده واس ما عینکیا شاخ و شونه نکشید ما کافیه عینکامونودربیاریم از دنیامون محو میشید:))
نيلوفرابي مدیر استارتر عضویت: 1396/08/30 تعداد پست: 21681 اس از صب بند ی بهونه بودم فقط اشکام بریزه....خیلی دلم گرفت خدا رحمتش کنه خدا بهت صبر بده معذرت میخوام گل ناراحتت کردم ممنونم خدا عزیزانتون رو حفظ کنه و انشاالله دلشاد باشی هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر