2777
2789
عنوان

سلام خواهش ميكنم براي سلامتي بابام صلوات بفرستين

| مشاهده متن کامل بحث + 1129 بازدید | 48 پست
قربونت برم چهار ساله از دستش دادم الانم دارم گریه میکنم خدا به دلت ارامش بده ممنونم 

فدات بشم ان شاءالله خدا مادرتو حفظش کنه

خیلی سخته من به نبود پدر و مادرم فکر میکنم میگم خدا کنه من زودتر از اونا بمیرم

اون موهایی که با رفتنت سفید شدو   رنگ کردم ، دیگه نیا : )
ان شاءالله زود سلامتیشونو بدست بیارن

چهار ساله ندارمش 😭ممنونم ان شالله روحش شاد باشه 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فدات بشم ان شاءالله خدا مادرتو حفظش کنه خیلی سخته من به نبود پدر و مادرم فکر میکنم میگم خدا کنه من ...

خداکنه سایه شون بالا سرت باشه  و عمر همه تون  بلند و پراز خیر وبرکت باشه 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
چهار ساله ندارمش 😭ممنونم ان شالله روحش شاد باشه 

عزیزم غصه نخور💔💔 براشون فاتحه خوندم

دلت گرفتنی وضو بگیر و قران بخون گلم مطمئن باش روحشون خیلی خوشحال میشه خودتم اروم میشی

ببخش اسی جان اگه دوباره تو رو یاد اون روزها انداختیم

قربونت برم یه خیری توش بوده  🌹

عزیزم غصه نخور💔💔 براشون فاتحه خوندم دلت گرفتنی وضو بگیر و قران بخون گلم مطمئن باش روحشون خیلی خوش ...

ممنونم چشم ،خیلی سخته 💔خدا عزیزانت را حفظ کنه 

خدا رحمتشون کنه پدر منم دقیقا همین موقع فوت کردن 😔

خدا رحمتشون کنه روحشون شاد براشون فاتحه خوندم 

تسلیت میگم گلم چرا باباتون فوت شدن غم پدر خیلی سخته منم یه ماه هست پدر نازنینم رو از دست دادم دلم کب ...

ممنون خدا پدتون را بیامرزه  و بهتون صبر بده درکتون میکنم  خیلی سخته  دیابت و مشکل قلبی داشتن واسه امرزش پدرتون صلوات و فاتحه میفرستم 

اس از صب بند ی بهونه بودم فقط اشکام بریزه....خیلی دلم گرفت خدا رحمتش کنه خدا بهت صبر بده

معذرت میخوام گل ناراحتت کردم ممنونم خدا عزیزانتون رو حفظ کنه و انشاالله دلشاد باشی