2777
2789
عنوان

تولد شوهرم و خواهر شوهرم تو یه روزه

| مشاهده متن کامل بحث + 1005 بازدید | 66 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالم به هم خورد اه اه

شما از الان برو یه رستوران رزرو کن شب به شوهرت بگو یه شب خوب باهم بسازید

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

اوف حق داری چه حرکات مزخرفی

شما شب قبل تولد دو نفره بگیر با همسرت بعدشم برین یه سفر یکی دو روزه یا بگین مهمونی دعوتین و .... البته میطلبه که همسرت باهات همراه باشه

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....
اینا همشون تولد میگیرن ۶۰ ساله هاشونم میگیرن.بعد چ جوری بگم با اون نگیر ب چ دلیلی .اینو نمیدونم

بدتر از خانواده شوهرمنن، بابا جمع كنين ديگه تو خرج يوميمون مونديم، هرماه تولد دو سه نفرشونه، يكى بهشون بگه تولداتونو تو جمع سه چهارنفره خودتون بگيرين اگه من گله كردم گفتم چرا منو نگفتين سال بعدش منم دعوت كنين

خبرى خوش بدهد .... كاش كسى ...... گهگاهى

چه معنى ميده اين اوس بازيا با داداشش، من بودم زبون ميومدم يا انقد چهره م ناراحت ميشد كه خودشون ميفهميدن، اصلا تو جمعشون نميموندم، خوبه مادرشوهر پدرشوهرتم چيزى بهش نميگن

خبرى خوش بدهد .... كاش كسى ...... گهگاهى

بگو میخوام امسال تولد مخصوص برات بگیرم.تولد رمانتیک و عشقولانه و رمانتیک.. بعدم یه جشن دونفره خوشگل بگیر و در اخرم یه رابطه خوووب .که براش جذاب باشه..

الهی.. گاهی.. یه نگاهی..
ببين تولد شوهر منم شب يلداست خونواده شوهر من هميشه ميز شب يلدا شيك ميچينن بعد دروغكي ميگن برا تولد ش ...

تولد منم شب یلداس☺

دختر عزیزم معجزه ی خداخوش اومدی به زندگیمون جان مادر😍😍واسه سلامتی بچم صلوات میفرستی؟ خدایا شکرررتت
اوف حق داری چه حرکات مزخرفی شما شب قبل تولد دو نفره بگیر با همسرت بعدشم برین یه سفر یکی دو روزه یا ...

اون خودش دوس داره تولد دست جمعی رو ولی من اگه بگم بهش ن نمیاره.ولی دلم نمیخواد یه جور بگم فکر کنه دارم عوضی بازی در میارم

شوهر من با خواهر زاده ۴ سالش تولدشون تو یه روزه ، یه سال رفتیم تولد خواهرزادش تازه باهمم تولد نگرفتن ، ولی انقدر غر زدم که من دوس دارم تولد شوهرم خونمون باشیم ، دیگه نرفتیم 😁

من اگه جای شما بودم اولین تولدی که اینجوری میکردن از سال بعد عمرا میزاشتم تو یه شب تولد بگیرن اونم با این وضع 😁😁😁

اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊
چه معنى ميده اين اوس بازيا با داداشش، من بودم زبون ميومدم يا انقد چهره م ناراحت ميشد كه خودشون ميفهم ...

مادر شوهرم میگه بیشور نکن اینجوری باخنده میگه بهش ولی خب‌اونم با خنده ادامه میده😐کلا همش میخندن

اون خودش دوس داره تولد دست جمعی رو ولی من اگه بگم بهش ن نمیاره.ولی دلم نمیخواد یه جور بگم فکر کنه دا ...

عزیزم عوضی بازی نیس بهش بگو چندین ساله دورهم تولد گرفتی امسال میخوام دونفره باشه 

اگه حرکات جلفی نداشت خواهره که تو چیزز نمیگفتی بنده خدا 

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....