2777
2789
عنوان

تولد شوهرم و خواهر شوهرم تو یه روزه

| مشاهده متن کامل بحث + 1004 بازدید | 66 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=82402161]بگو خوبه منم برم بشینم روی پاهای داداشم ؟؟؟؟؟ چقدر خواهرشوهرتون زن کثیفیه [/QUOTEاره ۱۸ سالشه .پررو خیلی یه جوراییم بی حیاس .یه وقتایی جوابشو میدم بهم میگه نزار ب داداشم بگم شب فلان کارو باهات نکنه ها😶😶😶😐😐😐😐😐حالا دقیق میگه اسم اون کارو من میمونم چی بگم اصلا

منم برادر شوهرم با شوهرم یک روزه پارسال جاریم تولد گرفت امسال من میخوام تولد بگیرم تو رستوران میخواستم خودمون دو تا خانواده باشیم ولی همه خودشون رو دعوت کردن 😬😬😬من اصلا بهشون نگفتم از ۸نفر رسیدیم به ۲۴ 😐😐

چی بگم بهش ؟بگم حسودیم میشه؟؟

نه عزیزم بگو نقش همسری با نقش خواهر و برادری فرق داره ، رفتار خواهرت داره آزار دهنده میشه ، لطفا باهاش صحبت کن تا حد خودش رو بدونه . رفتارش باید خواهرانه باشه ولی مثل اینکه ببستر دلش میخواد همسر تو باشه ، اگر هست بگو که منم تکلیفمو بدونم چون دلم نمیخواد همسر دوم باشم .

سعی کردند ما را دفن کنند ، غافل از آنکه ما بذر بودیم . 

يروز قبلش خونتون تولد دونفره بگير همسرتو سورپرايز كن عكسم بگير فرداشب خونه مادرشوهر تا رسيدي عكسارو نشونشون بده موقع كادو دادن هم بگو من كادومو ديشب تولد براش گرفتم دادم 

خدايا مراقب مردم ايران عزيزم باش 😞

فقط دعا کن خوااعرشوعرت زودتر شوهر کنه😓

من ی خواعرشوعر مجرد داشتم،خدا خیلی دوسم داشت ی سال بعد من عروسی کرد😅از اون مجردای تو مخی بودا😂

از اونا ک دوران عقد تو خونشون جرات نداشتیم با همسری بریم اتاقش خلوت کنیم😒

خدایا هزاران بار تورا سپاس بخاطر حس زیبای مادری که نصیبم کردی....خدایا پناهش باش،جهان تاریکی محض است؛میترسم ،کنارش باش 🙏                                                  ❤لاحول ولاقوة الا بالله العلي العظيم❤
وقتی زنگ میزنن دعوت میکنن چی بگم

بگو ما فلان رستوران  رزرو کردیم بعدشم رک بگو فلانی جون میخام کادو قشنگ قشنگ ب شوهرم بدم ببخشید 

قچقدر. از خواهرشوهر میترسی عزیز  دو سال این کارو کن سال سوم حالیش میشه خرس گنده بگو تولد گرفتنت دیگه ینی چی 

سنگ اگر کاسه ی زرین شکند  ‌‌    ارزش سنگ نیافزاید و زر کم نشود