2777
2789
عنوان

بی بی چک

268 بازدید | 29 پست

بچه ها؟؟ این رو هاله افتاده؟؟ 

اگ آره ممکنه برا hcg باشه که سیزده روز پیش زدم؟؟ 

سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همه‌مون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨‍👩‍👧‍👧👶

هاله که انداخته انشالله که واقعی باشه نه ماه به سلامتی بگزرونی 

پسرم منو بابایی و آجی دنیا بی صبرانه منتظر به دنیا اومدن و گرفتن دست های کوچولوت هستیم   خاله ها میشه برای سلامتی پسرم صلوات بفرستین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره هاله داره ولی فکرکنم تادوهفته بعدآمپول مثبت کاڋب میشه.بازم صبرکن تاموعدت

انشاالله که بارداری

دوستای گلم براسلامتی هممون وبرآورده شدن حاجات وآرزومون یه صلوات بفرستین.خیرببینین.😘😘😘

هاله هست اما امکان داره اثر hcgتا ۱۴ روز باشه

فردا چک کن اگه پررنگ تر بشه یعنی ربطی به امپول نداره و

انشالله دلت شاد بشه😍

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          
آره هاله داره ولی فکرکنم تادوهفته بعدآمپول مثبت کاڋب میشه.بازم صبرکن تاموعدت انشاالله که بارداری

ان شالله... مرررررسی

سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همه‌مون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨‍👩‍👧‍👧👶

هاله هست اما امکان داره اثر hcgتا ۱۴ روز باشه فردا چک کن اگه پررنگ تر بشه یعنی ربطی به امپول نداره ...

ممنووووووووون

سلام دوستانی که تجربه دارین میشه بگین بی بی چک من مثبته یا منفی

اینکه مثبته دیگعععع... به این پررنگی

مبارکه

مثبته مباركه عزيزم

🌹"رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹   خدایا بغلمو با دستات پر کن 🥺

مثبت تر از این نمیشه دیگه😆

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          

مثبته دیگه مبارکه عزیزم

دوستای گلم براسلامتی هممون وبرآورده شدن حاجات وآرزومون یه صلوات بفرستین.خیرببینین.😘😘😘