2777
2789
عنوان

تعبیر خواب

69 بازدید | 12 پست

بچه ها روز ۱۱ انتقالم دیشب خواب دیدم عمم یه دختر خوشگل داشت همش میومد بغل من آب میخواست به من میگفت .غذا میخواست به من میگفت .... به نظرتون تعبیر داره ؟ 

من عاشق نی نی ام

آره عزیزم ان شالله قراره مادری کنی دختر تو خواب خییییییییلی خوبه اما پسره دور از جون غصه و ناراحتی هست که قراره پیش بیاد 

خدایا منو‌ببخش ازت ممنونم که بخشیدیم ،دوست دارم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وااااای خواهر خدا از دهنت بشنوه الهی آمین .نمیدونیدچقد آرزومه ان شاالله .دعام کن خیلی 

ان شالله فقط زیاد ذوق زده نباش همون ذوق زیاد هم باعث به هم ریختن هورمون ها میشه آروم باش مثبت فکر کن

ان شالله فقط زیاد ذوق زده نباش همون ذوق زیاد هم باعث به هم ریختن هورمون ها میشه آروم باش مثبت فکر کن

توکل به خدا ته تهش  آدم باید تسلیم اراده پروردگار بشه ... راضی ام به رضا و لطفش 

من عاشق نی نی ام
توکل به خدا ته تهش  آدم باید تسلیم اراده پروردگار بشه ... راضی ام به رضا و لطفش

دقیقاااا هییییچی رو به زور نخواه هیییچی 

حتمااااا هر روز یازده مرتبه آیه الکرسی رو تا هو العلی العظیم بخون و نیتت حفظ سلامتی خودت و نی نی جون باشه ،و به شکمت و دور خودت فوت کن ، و اینکه زیااااد صدقه بده حتی اگر شده صد تا تک تومنی بدی بده رفع قضا و بلا میشه