2777
2789
عنوان

اینبار دیگه یعنی لانه گزینی بود؟؟!!!!!!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 832 بازدید | 64 پست

سلام دیروز20دورم بودپریودام بین28روزتا30روزهس وسط سیکلم اقدام کردم بعداقدام رفتم حموم ترشح تخمک گذاری دیدم دوباره 2شب پیش که20سیکلم بوداقدام داشتم صبحش ترشح تخمک گذاری دیدم ازسرظهرش تانزدیک بعدازظهر دلدردپریود گرفتم لک یاخونریزی نداشتم به نظرتون چرا20سیکل دلدردپریود گرفتم؟؟؟

خدایاااا شکرررررت منم مادر شدم بعد پنج سال معجزه کردی تو دلیمو بخودت سپردم خداجون سالم بده بغلم😍😍😍😍😍🙏😘😘
سلام دیروز20دورم بودپریودام بین28روزتا30روزهس وسط سیکلم اقدام کردم بعداقدام رفتم حموم ترشح تخمک گذار ...

چند وقت اقدامی؟؟

من7ماهه اقدامم

اون ماه های اول اقدام وحشتناک درد داشتم همه روزهام درد کمر وزیر شکم داشتم

دکتر گفت چون موقع اقدام هورمونها بهم میریزه و رحم کم کم برای بارداری آماده میشه انقباضات رحمی پیش میاد

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند وقت اقدامی؟؟ من7ماهه اقدامم اون ماه های اول اقدام وحشتناک درد داشتم همه روزهام درد کمر وزیر شک ...

3ساله اقدامم😔😔😔

خدایاااا شکرررررت منم مادر شدم بعد پنج سال معجزه کردی تو دلیمو بخودت سپردم خداجون سالم بده بغلم😍😍😍😍😍🙏😘😘
 نمدونم  الهی که این دردعا برات نوید بخش باشه

مرسی عزیزم انشاءالله 😍😘💐

ببخشید حتما باید لک لانه گزینی ببینی که باردار باشی؟

نه عزیزم بعضی وقتا کسایی هم  هستن که لک لانه گزینی نمیبینن ولی باردارن.❤

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
منم یه هفته مونده به پری، ولی بعضی وقتا درد دارم زیر شکمم تیر میکشه اما میگم کاشکی باردار باشم عفونت ...

سلام باردار بودی خانمی..؟؟

خدایا شکرت شدم مامان ب توان ۲  😍😍😍برا نی نی توراهیم ی صلوات مهمونم کنید 

من ۲ روز دیگ موعدمه سه روز بعد تخمک گذاریم علائمم شروع شد زیر دلمم همش تیرمیکشید الانم سه روزه تکرر ادرار گرگرفتگی بدن تیرکشیدن زیر دل سرگیجه از همه مهمتر ترشح سفید لوسیونی زیاد دارم سینه هام ماهای قبل پر میشد ولی اینماه ک علائم دارم سینه هام تغییر نکرده تروخدا کسی اینجوری بوده بگه ثواب میکنین اخه دسترسی ب دکتر ندارم ممنون خیرببینین 

سلام باردار بودی خانمی..؟؟

سلام عزیزم نه متاسفانه ولی این ماه یه شب درمیون اقدام کردم یه قرصم دکتر بهم داده بود برا تحریک تخمک خوردم خودش گفت تخمک گذاریت ضعیفه برا همین قرص داد حالا این ماه منتظر میشم ببینم چی میشه ایشالا که خیره دعام کن😘

خدایا به تو توکل کردم😍⁦♥️⁩
سلام عزیزم نه متاسفانه ولی این ماه یه شب درمیون اقدام کردم یه قرصم دکتر بهم داده بود برا تحریک تخمک ...

توکل بخدا خدا دلتو روشن کنه انشاله 

مرسی عزیزم تو چی ؟؟؟ بارداری؟؟

نمیدونم ابجی دوروز دیگ موعدمه ترشح شیری غلیظ دارم و کشداره پادردم زیاد برخلاف ماهای قبل سینه هام زیاد درد نمیکنه خودمم موندم انشاله تکلیفم مشخص بشه خدادلمو شاد کنه