2777
2789
عنوان

اینبار دیگه یعنی لانه گزینی بود؟؟!!!!!!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 832 بازدید | 64 پست
نمیدونم ابجی دوروز دیگ موعدمه ترشح شیری غلیظ دارم و کشداره پادردم زیاد برخلاف ماهای قبل سینه هام زیا ...

ایشالا عزیزم حامله بودی بگو ایشالا که هستی

خدایا به تو توکل کردم😍⁦♥️⁩
شما مشکل بارداری داشتی؟فکر کنم تو ختمم شرکت کردی

اره عزیزم تو ختم لاتزرنی بودم.نفر۳۲بودم هنوز نوبتم نرسیده بود که باردار شدم.نه شکرخدا مشکلی نداشتم فقط عجله داشتم آخه۲۷سالمه وگفتم دیرمیشه.

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ۲ روز دیگ موعدمه سه روز بعد تخمک گذاریم علائمم شروع شد زیر دلمم همش تیرمیکشید الانم سه روزه تکرر ...

عزیزم من هفت ماه تموم تمام این علائم داشتم دکتر گفت نصفش تلقینه نصفش هم مربوط به آمادگی رحمه که کم کم داره برای بارداری آماده میشه.تکرر ادرار هم زوده هنوز اخه منم قبل موعدم داشتم رفتم دکتر مربوط به عفونت کلیه هام بود...فقط استرس نداشته باش به هیچ عنوان اخه مانع لقاح میشه

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹

سلام 

دیروز روز ۲۱ ام پری بود آخر شب یه لکه دیدم تا امروز ظهر خبری نبود باز از ظهر مثل پری خونریزی دارم من باید ۳ اردیبهشت پری میشدم تا حالا سابقه عقب انداختن داشتم ولی این که دو هفته زودتر بیاد سابقه نداشته میترسم عفونت باشه ... لطفا راهنمایی 😳😳😳

سلام دوست جونااا

من آذرماه ۹۶یک سقط داشتم تو شش هفته 

از اون موقع کلاااااقدام نکردم

الان ماه دوم اقدامم

۲۶فروردین موعدمه امروز بی بی زدم منفی‌بود

خییثثلی انتظار سخته ینی دیگه پریودمیشمممم؟؟؟😔😔😔