2777
2789
عنوان

اینبار دیگه یعنی لانه گزینی بود؟؟!!!!!!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 832 بازدید | 64 پست
پد گذاشتم روش هیچی نبود دستمال هم کشیدم نبود شاید از شما هم لانه گزینی بوده 

ایشالا،همه منتظرا این ماه خوشحال شیم😊😊

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای وای من.... منم پارسال یه سقط داشتم     شوهرم طفلی کلی ذوق داره دعا کن برامون الهی ش ...

الهی ک باردارباشی و بارداری راحتی رو داشته باشی.

شوهرمن ک دیگه ناامیدشده.خودمم ناامیدم.

صبح رفتم دکتر.وقتی میرم دکتر میام تا چندروز اعصابم خورده.

خداروشکر بعد ۴سقط مکرر صاحب دوتا گل پسر شدم،قسمت همه خانمای اقدامی

من تنبلی تخمدان دارم با دوفاستون ۲۷_۲۸ روزه بودم ولی این ماه مصرف نکردم.. روز ۱۶ دوره م همراه ترشحاتم یذره خون قرمز روشن دیدم دیگه هیییییچی ندیدم تا الان که ۲۱ دوره م... به نظرتون لانه گزینی بوده مال منم؟😔

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹                      خدا جونم‌ ممنونم که منم به وقتش مادر میکنی😊
من تنبلی تخمدان دارم با دوفاستون ۲۷_۲۸ روزه بودم ولی این ماه مصرف نکردم.. روز ۱۶ دوره م همراه ترشحات ...

بی بی نزدی تا الان؟

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹
بی بی نزدی تا الان؟

روز ۱۶ که خون دیدم‌ پسفرداش صبح یعنی روز ۱۸ بی بی زدم‌ منفی بود ولی به نظرم خب خیلی زود بود نشون نمیده.. نه؟

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹                      خدا جونم‌ ممنونم که منم به وقتش مادر میکنی😊

منم یه هفته مونده به پری، ولی بعضی وقتا درد دارم زیر شکمم تیر میکشه اما میگم کاشکی باردار باشم عفونت نباشه بازم خوشبحال تو لک دیدی من فقط یکم درد دارم تازه اونم میگم حالا زوده بی بی بزنم باید صبرکنم نمیدونم ایشالا که باشیم

خدایا به تو توکل کردم😍⁦♥️⁩
روز ۱۶ که خون دیدم‌ پسفرداش صبح یعنی روز ۱۸ بی بی زدم‌ منفی بود ولی به نظرم خب خیلی زود بود نشون نمی ...

آره فکر کنم امروز یا فردا یه بی بی دیگه بزن

منم یه هفته مونده به پری، ولی بعضی وقتا درد دارم زیر شکمم تیر میکشه اما میگم کاشکی باردار باشم عفونت ...

ان شاالله خب همه که لانه گزینی لکه نمیبینن

منم نمیدونم واقعا لانه گزینی بوده یا نه

ان شاالله عیدی امسال مون خدا یه نی نی سالم بده بهمون!