2777
2789
عنوان

بی بی دو خط شده؟؟؟

874 بازدید | 31 پست

بچه ها من میخواستم امروز برم ازمایش بدم ولی تصمیم گرفتم بی بی بزارم چند روز دیگه آز بردم الان 4روز از پریم میگذره بی بی چک گذاشتم خط دومش بجای اینکه قرمز بشه انگار یه خط سفید بود گفتم منفیه انداختمش تو سطل اشغال اتاق یه نیم ساعتی گذشته بود یهو رفتم نگاش کردم دیدم دوتا خط پررنگ داره به نظرتون مثبته ؟؟؟
اولشم خط دومو دیدم ولی بجای اینکه رنگ داشته باشه سفید مشخص میشه اصلا هیچ رنگی نداشت

چه حسی الان داری

واقعا بین دو شرایط قرار داری که زمین تا آسمون با هم فرق دارن

ایشالا ک مثبت باشخ

خدایا خواسته ام رسیدن به توست و من میدانم که قطعا در این راه ممکن است هزاران بار زمین بخورم، به گناه آلوده شوم....اما ای خدای بزرگ من... تو گفتی از عدف خود دست برندارید،درست است که خطاهای من مرا میخکوب میکند اما باز هم امیدم ب توست و تو گفتی ناامیدی گناعی بس بزرگ است، پس خودم را ب طور کامل ب تو سپردم و انیدم تنها ب توست ای خدای بزرگ من...دستم را بگیر.....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان سرکارم تو خونه تست کردم ولی دوتا خطش پررنگ شده میخوام ببینم چون 5 دقیقه اول خط دومش سفید بوده ب ...

بنظرم پاس ساعتی بگیر برو آز اورژانسب، خیالت راحت بشه و از این آشفتگی دربیای

خدایا خواسته ام رسیدن به توست و من میدانم که قطعا در این راه ممکن است هزاران بار زمین بخورم، به گناه آلوده شوم....اما ای خدای بزرگ من... تو گفتی از عدف خود دست برندارید،درست است که خطاهای من مرا میخکوب میکند اما باز هم امیدم ب توست و تو گفتی ناامیدی گناعی بس بزرگ است، پس خودم را ب طور کامل ب تو سپردم و انیدم تنها ب توست ای خدای بزرگ من...دستم را بگیر.....
چه حسی الان داری واقعا بین دو شرایط قرار داری که زمین تا آسمون با هم فرق دارن ایشالا ک مثبت باش ...

اره واقعا گیج شدم میترسم به شوهرم بگم یکی دیگه بگیر چون اینقد ماه پیش بی بی گرفتم کلافش کردم دیگه دیشبم میگفت بزار یهو دو سه روز دیگه برو ازمایش ولی خب با اصرار راضیش کردم ی بی بی بگیره بعد چند روز دیگه اگه خبری از پری نشد از بدیم

الان سرکارم تو خونه تست کردم ولی دوتا خطش پررنگ شده میخوام ببینم چون 5 دقیقه اول خط دومش سفید بوده ب ...

ربطی نداره عزیزم منم تست زدم منفی بود فراموش کردم از سرویس بردارم بعدش دوتا خط شده بود الانم دارم آمادش میکنم بره مدرسه  

همین الان برو

یعنی چی تاخیر داشتی، اما نری آزمایش بدی؟

دوس داری تو این شرایط بمونی؟  

همین الان برو آزمایش

تا قبل ظهر نتیجه رو بهت میده

بعد بیا خبرمون کن

مثبته گلم

مبارک باشه

منم همین طور شد

یه روز قبل پریود خط نداشت انداختم سطل نیم ساعت بعد اتفاقی دیدمش خط داشت

تازه دو تا قبلتری ها که ۲ هفته و یه هفته قبلش زده بودم و انداخته بودم رو هم چک کردم هر دو خط داشتن نگو تو هر سه مورد زود قضاوت کرده بودم

تو تایپکام عکسشون هست

😘