2777
2789
عنوان

بی بی دو خط شده؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 875 بازدید | 31 پست
همین الان برو یعنی چی تاخیر داشتی، اما نری آزمایش بدی؟ دوس داری تو این شرایط بمونی؟     ...

واقعا خیلی شرایط بدیه ولی من یه سقط داشتم اینقد سر اون هول بازی دراوردم هی بی بی بگیر از بده برو دکتر و اینور اونور بعدش ک سقط شده بد ضربه ای خوردم
برا همین شوهرم میگه بیخیال باش تا اگه اتفاقی هم خدایی نکرده افتاد ناراحت نشی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مبارکه عزیزم مثبته 😍😍

خداجونم مواظب تودلــ❤ــــی نازم باش 🙏آبجی حلماش منتظرشه💕💫خداجون به حق شش ماهه امام حسین دامن همه ی منتظرا سبز بشه 💫 نی نی های منم واسم حفظ کن🐣🐥✨✨اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم ✨✨

عزیزم مثبته برا من بعد یه ساعت دوتا خط افتاد منم از سطل زباله برداشتم دیدم دو خط شده.بارداری مبارک باشه عزیزم🌹

گر نگهدار من آنست که من میدانم*شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.اللهم عجل لولیک الفرج
واقعا خیلی شرایط بدیه ولی من یه سقط داشتم اینقد سر اون هول بازی دراوردم هی بی بی بگیر از بده برو دکت ...

چقد سخت

ایشالا خدا اینو برات نگه داره

ایشالا مثبته و تا ماه آخر برات بمونه و زایمان موفقی داشته باشی عزیزم

خدایا خواسته ام رسیدن به توست و من میدانم که قطعا در این راه ممکن است هزاران بار زمین بخورم، به گناه آلوده شوم....اما ای خدای بزرگ من... تو گفتی از عدف خود دست برندارید،درست است که خطاهای من مرا میخکوب میکند اما باز هم امیدم ب توست و تو گفتی ناامیدی گناعی بس بزرگ است، پس خودم را ب طور کامل ب تو سپردم و انیدم تنها ب توست ای خدای بزرگ من...دستم را بگیر.....

یه چیزی میخام بگم البته با اجازه صاحب تاپیک

خدایا خواسته ام رسیدن به توست و من میدانم که قطعا در این راه ممکن است هزاران بار زمین بخورم، به گناه آلوده شوم....اما ای خدای بزرگ من... تو گفتی از عدف خود دست برندارید،درست است که خطاهای من مرا میخکوب میکند اما باز هم امیدم ب توست و تو گفتی ناامیدی گناعی بس بزرگ است، پس خودم را ب طور کامل ب تو سپردم و انیدم تنها ب توست ای خدای بزرگ من...دستم را بگیر.....

دیشب برا اولین بار مشکلمو تو نی نی سایت گذلشتم، تاپیک زدم، متاسفانه بعضیا خیلی بد برخورد کردن

آخر هم سوالهام بی جواب موند، موندم با مشکلاتی ک ممکنه در آینده برام پیش بیاد، چیکار کنم

اگه کسی میتونه، بره تاپیک اولیم رو بخونه و راهنمایی کنه

الان سرکارم تو خونه تست کردم ولی دوتا خطش پررنگ شده میخوام ببینم چون 5 دقیقه اول خط دومش سفید بوده ب ...

اگ دوخط شد برامنم دعا کن هشت ساله منتظرم

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
ان شالله عزیزم زن داداش خودمم بعد هشت سال خدا لطف کرد یه بچه سالم بهش داد توکلت فقط به اون بالا سری ...

مبارکش باشه انشاالله زیرسایه ی پدرو مادر بزرگ بشه عزیزم.منم هشت ساله منتظرم،

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪