2777
2789
عنوان

هی می خوام به هم بزنم نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 365 بازدید | 21 پست
آره درست میگی عزیزم ، ولی چقدر بد که نمیشه 😂 من تا الان فکر میکردم پول و قیافه و سواد خیلی برام مه ...

بله عزیزم قبل ازدواج باید دوتا چشمتو کاملا باز کنی و با دقت انتخاب کنی بعد ازدواج یه چشمتو ببندی چون هرادمی حتی خود ما یه نقصایی داریم بعضا رفتار ادما تو زندگی از ظاهرشون مهمتره نمیگم به ظاهر فکر نکن ولی الویت اولت اخلاق باشه اگه بالانس بود با بقیه ملاکهات مقایسش کن ببین چه فاکتورای مثبتی داره دوست خودم با یکی ازدواج کرد که مث چلمنا تیپ میزد ولی واقعا همو دوس داشتن دختره کلا تغییرش داد از لحاظ ظاهر خیلی موجه و اوکی شده این اخلاقه که تغییر نمیکنه هرگز...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله عزیزم قبل ازدواج باید دوتا چشمتو کاملا باز کنی و با دقت انتخاب کنی بعد ازدواج یه چشمتو ببندی چون ...

آره مرسی یکم هدایت شدم احساس میکنم ،

آره من هرچقدر خودم رو خفه کردم که این پسر یکم پر حرف بشه یکم بخنده نشد که نشد واقعا اخلاق آدم ها عوض نمیشه 

اگه میگم خطتو بشکن برا اینه کلا راه ارتباطیت باهاش قطع بشه وسوسه نشی باهاش کات نکنی

راه حل آخرم اینو در نظر میگیرم مرسی دیگه دیدم خودم داره بازی در میاره میزنم میشکونم دیگه چیکار کنم 😁

آخه واقعا دلم نمیاد به خاطر یه ماست خطمم بشکونم 😥😅

وابسته شدی

حالا نه این پسره، هر کس دیگه ای بود،بهش وابسته میشدی

الان دقیقا شما مثل معتادی هستی ک میخاد ترک کنه اما نمیتونه

پس باید قوی باشه و به خودت اجازه ندی، اراده تو محکم کن..زندگیه،مسخره ک نیست

خدایا خواسته ام رسیدن به توست و من میدانم که قطعا در این راه ممکن است هزاران بار زمین بخورم، به گناه آلوده شوم....اما ای خدای بزرگ من... تو گفتی از عدف خود دست برندارید،درست است که خطاهای من مرا میخکوب میکند اما باز هم امیدم ب توست و تو گفتی ناامیدی گناعی بس بزرگ است، پس خودم را ب طور کامل ب تو سپردم و انیدم تنها ب توست ای خدای بزرگ من...دستم را بگیر.....