2777
2789
عنوان

هی می خوام به هم بزنم نمیشه

365 بازدید | 21 پست

چند ماه میشه با یکی دوست شدم میگه قصدش ازدواج ولی برای یه سال دیگه ..

از بعضی چیزاش خوشم میاد ولی میخوام حتما حتما تمومش کنم چون واقعا به درد هم نمی خوریم خیلی آدمه کم حرفیه جواب همه ی سوال هارو کوتاه کوتاه میده حوصله ی آدم رو سر میبره ابراز احساسات بلد نیست مثل آدمیزاد...زیادی جدیه و هزارتا ایراده کوچیک و بزرگه دیگه هم داره...تنها آپشنش قیافه و با برنامه بودن و تحصیلاتشه...باهاش که دعوا میکنم دو روز خیلی خوب میشه از ترسش هی داستان تحویل من میده میگه همکاری میکنیم درست میشه همه چیز، بعد دوباره عین ماست چکیده میشه ... هی با خودم میگم همچین دوست پسر یا شوهری ماستی رو میخوام چیکارش کنم 

۱۰۰۰ دفعه هی میگم از فردا دیگه جوابشو نمیدم ولی نمیتونم چند ساعت که میگذره احساس تنهایی فشار میاره باز مثل این خنگولا جوابش رو میدم !روز از نو روزی از نو ...

ولی فردا میخوام حتما تمومش کنم ...

چیکار کنم طاقت بیارم جوابشو ندم ؟

چند ماه زندگیم بیخودی تلف شده اینجوری،  دعوام کنید یکم نصیحتم کنید به راه راست هدایت شم 😅

اول اینکه دنبال کسی نباش که 100 درصد همه ملاکهاتو داشته باشه چون همچین کسی نیست همه ادما یه نقصی دارن دوم اینکه واقعا اگه رفتارش باب میلت نیس کات کن با خودت تکرار کن زندگی ایندت یکی دوروز نیس یک عمره و نمیتونی کنار همچین ادمی باشی همین! اگه نتونی کنار بذاریش ینی ایشون بیشترین فاکتور جذب شمارو داشته بالاخره یا نیمه پر لیوانو ببین یا خالیشو😉

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبه برا تو ماست چکیدس   برا ما ماست وا رفتس

•      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •        .  •  ° ★        ‌. ★🌙    •         به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم  ممکنه تو تاپیک قبلی دعوامون بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم‌    

عزیزم خودت بهتر میتونی به خودت کمک کنی 

تمام کارا رفتاراهاش سبک و سنگین کنببین کدوم طرف سنگیتر با خودت بگو که این به درد تو نمیخوره ...... البته تا یه مدت تو ذهنت میمونه ولی راه های ارتباطی رو هم مسدود کنی راحتر میتونی فراموش کنی

کاربریم 3 ساله شد😍 الکیییی لغو شدم خدایاااااامرسی بخاطر سوپرایز قشنگت 😍💟🙇

اما صادقانه میگم نمیشه یه نفر هم عاشق باشه هم پولدار هم تحصیل کرده هم با اخلاق هم خوشگل هم خوش تیپ هم خانواده دار هم کاری هم بیمه هم ... میبینی چقد ملاک توذهن یه ادمه؟ 60 درصد ملاکتو هرکی داشت روش فکر کن بقیه مواردو کلا حذف کن از اول

صب اول صبی مغزم کار نمیکنه نصیحتت کنم ننه 

فقط ی چیزی میتونم بگم یه دوس پسر جدید راهکاراشه🙈🙈🙈😁😁😁😁 ببخشید خیلی خابم میاد. خخخییی

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
اما صادقانه میگم نمیشه یه نفر هم عاشق باشه هم پولدار هم تحصیل کرده هم با اخلاق هم خوشگل هم خوش تیپ ه ...

آره درست میگی عزیزم ، ولی چقدر بد که نمیشه 😂

من تا الان فکر میکردم پول و قیافه و سواد خیلی برام مهمه ولی از وقتی اینو دیدم پشیمون شدم به چه درد میخوره مجسمه ی متحرک بهش فکر نمیکنم حذف حذف به امیده خدا 😅

اگه ۲ ۳ نفر دیگه تو آب نمک داشتی الان راحت بودی 😁

واقعا..😂 دیگه دوره زمونه ای شده که کسی توی آب نمک نمی مونه خواهررررر توو آب نمکم که میزاریشون میبینی یه ۲ روز بعدش یکی اومده دزدیدتش

صب اول صبی مغزم کار نمیکنه نصیحتت کنم ننه  فقط ی چیزی میتونم بگم یه دوس پسر جدید راهکاراشه🙈🙈 ...

به به چه راهکاره شیرینی خخخ همین رو امتحان میکنم😂 

به به چه راهکاره شیرینی خخخ همین رو امتحان میکنم😂 

خخخییی دویوق گفتم🙈🙊

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736