2777
2789

دوستم با یه مردی که از خودش ۱۸ سال بزرگتر بود ازوداج کرد اصلا دوسش نداشت با اصرار خانواده ازدواج کرد بعد از یه ۶ماه بچه دارشد دخترش که یک ساله شد با یکی از آشنا ها ارتباط دوستی برقرار کرد که اونم زن داشت وبچه باهم قرار گذاشتن که اون زنشو طلاق بده واینم طلاق بگیره خلاصه ۳سال باهم بودن که بعدش دوستم طلاق گرفت حضانت دخترشو داد به شوهرش فقط هفته ای یه روز میتونست ببینه بعدش مرده که با این بود هم زنشو طلاق داد وبچش وداد مادرش نگه داره باهم یه خونه گرفتن ورفتن سره زندگی همدیگرو دوست داشتن اما مرده اعتماد نداشت واجازه نمیداد خونه کسی بره خلاصه ۵ ماه گذشت که دوستم گفت نمیتونه دوری از بچشو تحمل کنه بیشتر از این بعدشم اون مرد و ول کرد وخواست برگرده سره زندگیش شوهره ثابقشم با وجود اینکه میدونست بهش خیانت شده گفت اگه عاقل بشه ودیگه تکرار نکنه قبولش میکنه .در حاله حاضر دوستم خیلی ۲ دوله از طرفی میگه نمیتونم از دخترم بگذرم ودوریشو تحمل کنم از طرفی میگه اون مردو خیلی دوست داره اما نمیتونه دو تاشونو باهم داشته باشه حالا به نظرتون چی عاقلانس که من نصیحتش کنم لطفا بی احترامی نکنید یا بحث و به جاهای د نکشونید فقط اگه نظر سازنده ای دارید بگید 

تاخدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز ؟میکشم ناز یکی تا به همه ناز کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

يعني يه تصميم به اين مهمي رو اومدي اينجا عنوان كردي؟ حتي اينجا از مشاور هم نبايد بپرسي چه برسه به تاپيك، دوستت خودش مستقيم بايد بره پيش مشاور

كسايي كه زبان الماني بلدن يا شروع كردن به ياد گرفتن بيان تو تاپيكم رفع اشكال كنيم و با هم بخونيم 😊

با هیچ کدوم نمیتونه زندگی خوبی داشته باشه چون با دومی که بهش شک داره چه بااولی که دیگه نمیتونه بهش اعتماد کنه 

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 

چطور از بچه ش دل کنده و طلاق گرفته حضانت هم داده   الان نمی توته  دل بکنه ؟به نظرم   با همون شوهر جدید ادامه بده   بهتره خدای اون بچه هم بزرگه     .این مادر به درد اون بچه نمی خوره