2777
2789

دخترم 8 ماهشه دو تا دندون پایینش نیش زده ابریزش دهان نداره فقط بینیش ابریزش داره و کلی درد داره بد اخلاق و غر غرو همش گریه .ذکتر بردم میگه ربطی ب دندون نذاره و ی سری دارو داد ک دادم و بهتر نشد .الان بهش چی بدم ک عوارض نداشته باشه و درد نکشه.

من از اون دسته ادمام ک زیاد اهل دارو دادن نیستم ولی واقعا داره اب میشه بس ک گریه میکنه یک کیلو کم کرده .توی خواب همش میپره جیغ میزنه .اصلا خوابم نداره

رفتم داروخونه گفت استامینوفن برا دردش بده وابستگی نداره ولی میترسم ..چیکار کنم 😫😫😫😫

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه تمام بی قراری هاش برای دتدوناشه !!حتما بهش استامینوفن بده .واینکه یه پماد هست واسه دندون بچه!!بر ...

پماد میزنم دو سه مدل ولی درد داره بازم .استامینوفنم دکتر گفت تب نداره نده منم ترسیدم

مسکن بده بچه درد داره 

به لثه هاشم روغن زیتون بمالی دندونش رحتردرمیاد

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.
پماد میزنم دو سه مدل ولی درد داره بازم .استامینوفنم دکتر گفت تب نداره نده منم ترسیدم

دکتر غلط کرد ،بچه درد داره !"دکترا اگه حالیشون بود یه عفونت ساده از بجه منو باید میفهمیدن !!بیستا دکتر بردم فقط یه جوجه دانشجو تشخیص داد!!

هویج رو بذار فریزر یخ که شد بده دستش یا خودت بکش دندونش.  فقط مراقب باش گاز نزنه تیکه کنه

خدایا شکرت.....!!!!!!!! عید غدیر عیدیمو گرفتم. به امید شاد شدن دل همه... "فاطمه نازم 23 خرداد 94 اومد تو بغلم. ممنون میشم برا سلامتیش صلوات بفرستین"
اخه دکتره گفت تب نداشت نده منم ترسیدم

غلط کرده من دخترم تازه دندون پایین رو دراورد اونم خیلی اذیت شد غذا نمیخورد لج میکرد فقط با استامینوفن ارام میشد

ازم متنفرن ولی از حرفام نت برداری میکنن