الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من خواهرشوهرم، تازه جالبیش اینه که اونم خواهر شوهرِ منه!!😀
مثل دوتا خواهر با هم خوبیم
#یه_نصیحت_دوستانه🤔 میدونی رفیق؛حقیقتش اینه که هممون یه روزی پیر میشیم...نه چهرهای که الان داریم برامون میمونه نه این بر و بازو و هیکلی که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایهها از دست بره، دیگه فقط خاطرههایی که باهاشون ساختیم مهمه...👈 اینکه هیکل و قیافه و از همه مهمتر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطههای نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر و از رنگ و رو افتادهمون رو تصور کنیم؛ چی از دست دادیم تو این سالها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...
منم خواهر شوهرم .زنداداشم دوسش دارم دوست دارم پول زیاد بداشتم کمکش میکردم یا به بهونه ای هدیه بهش بد ...
به نظرم هیچ وقت اینکار و نکن . البته آدم داریم تا آدم . شاید واقعا عروس شما لیاقتش رو داشته باشه. ولی ما خیلی واسش خرج کردیم ولی قدر نمیدونه با اینکه تو خانواده خودش هیچ وقت ازین خرج ها نبوده و ندیده. نمیخوام ازین اصطلاح استفاده کنم ولی ما دستمون نمک نداشت اونم لیاقتش رو نداشت
#یه_نصیحت_دوستانه🤔 میدونی رفیق؛حقیقتش اینه که هممون یه روزی پیر میشیم...نه چهرهای که الان داریم برامون میمونه نه این بر و بازو و هیکلی که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایهها از دست بره، دیگه فقط خاطرههایی که باهاشون ساختیم مهمه...👈 اینکه هیکل و قیافه و از همه مهمتر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطههای نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر و از رنگ و رو افتادهمون رو تصور کنیم؛ چی از دست دادیم تو این سالها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...
چرا بدترین؟ من دوتا زن داداش دارم عین دوستیم خداییش هم اونا بامحبتن هم من کاری به کارشون ندارم هرچند ...
خوش به حالت . ما هم قرار بود مثه خواهر باشیم ولی وقتی میبینم انقدر بی چشم و روئه خب چه کار کنم 😔 ولی من اصلا تو زندگیشون دخالت نمیکنم . بیشتر تو خودم میریزم و حرص میخورم . ظاهر رو حفظ میکنم ولی خودش میدونه چه گرگیه 🤣🤣🤣