2777
2789
عنوان

چیکارکنیم نی نی که بدنیا اومد آروم باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 397 بازدید | 42 پست

پسر من فوق العاده وروجکه.دکتر میگفت استرس نباید داشته باشی.محیطت باید اروم باشه.من کل قرانو میخوندم.هرچی تو کتاب ریحانه بهشتی بود انجام میدادم ولی پسرم اروم نبود و نیست.مادرشوهرم میگه کپ باباشه همه کاراش.ولی دکترش میگه عالیه بچه باید اینجور باشه.هرجام میرم همه عاشق پسرم میشن بااینکه یه دقیقه یه جا بند نمیشه

من همین یه دونه ام!

من وقتي فهميدم حاملم شروع كردم به ختم قران دقيقا وقتي كل قران را تموم كردم فرداش زاييدم 😍 

مدام دست ميكشيدم رو شكمم صلوات با صوت خوشگل ميفرستادم 

خدارو شكر خيلي ارومن وقتي هم بدنيا اومدن اروم فقط ميخوابيدن بچه هاي ديگه تو بيمارستان تا صبح گريه ميكردن همه ميگفتن خيلي خوش شانسم 😄

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تو بارداری چله زیارت عاشورا دعای توسل حدیث کسا ایت الکرسی.میگرفتم.ولی خودم پر از استرس بودم.دوران ...

جدا الهی عزیزدلم الان باهاش حرف بزن شاید اروم شد

دخترم معجزه خدا هست,خدانگهدار همه ی معجزه هاش باشه.
وای دخترمن انقدراروم بودیعنی شب تاصبح قشنگ میخابیدمگربراشیربیدارمیشداصلانشدشباگریه کنه روزاهم اروم ب ...

چه عالی خدا حفظ کنه جیگرو

پسر من فوق العاده وروجکه.دکتر میگفت استرس نباید داشته باشی.محیطت باید اروم باشه.من کل قرانو میخوندم. ...

الهی عزیزم مهم اینه خودت اذیت نشی گلم

من وقتي فهميدم حاملم شروع كردم به ختم قران دقيقا وقتي كل قران را تموم كردم فرداش زاييدم 😍  مد ...

خداروشکر ولی من حس ختم کردن قرانو ندارم :-)

خودم که پا به پاش میرم.البته خسته هم میشم ولی خب خواست خودمون بوده اون بیاد.هرکی میبینه منو میگه جوو ...

خخخخ خوبه که 

خودم که پا به پاش میرم.البته خسته هم میشم ولی خب خواست خودمون بوده اون بیاد.هرکی میبینه منو میگه جوو ...

خخخخ خوبه که

خدا بهت ببخشه عزیزم

ممنونم انشاالله بچه شمام آروم باش

زندگی را با قوت ادامه دهید🪴                                                 دو فرقه بهاییت و منافقین به شدت فعالند و پیوست روی زمین رژیم هستند. هر بی وطنی که فارسی حرف زد ولی در خدمت رژیم متجاوز بود ایرانی نیست.لاخيره في الحياة من دوني هواك 💔تمامی دردهای بشریت با ظهور مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف درمان میشود  🌼   انگار دوباره فرعون خواب آشفته دیده است که اینطور دست به قتل عام کودکان میزند اما اینبار به دست مادرانشان(رواج سقط جنین در ایران! ایرانی که همیشه جلوی صهیون ایستاده است!)     بانوجان! وقتی یزیدیان برای تحقیر حضرت زینب سلام الله علیها حجاب او را بر میدارند بدان که بدحجابی تحقیریست از سوی دشمنان

روشکمم یعنی؟

اره

خداجونم مواظب بچم باش بندبند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هدیه قشنگتو سالم وسلامت به دستم برسون قول میدم همیشه مواظبش باشم ببشترازجونم 😙خدایاخودت دامن تمام منتظراروسبزکن 😊