2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موهای منم اینجوری شده

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

چه خوشرنگه موهات

به نظرم خوشگله رنگ نزار موهاتو داغون میکنه 

یا اگه نیخوای بذاری یه سالن خیلی خوب برو کارت دوباره کاری نشه خواهشا اینا پدر موهارو در میارن 

💚💜You and me together, nothing is better

رنگ نکن یه چند تا فویل بنداز

من مادرم و هر دم دردی ز من زاده می شود.....و این کودک که در جای جای من جان گرفته....و با بطن سرد من خو گرفته...هردم خون مرا می مکد...و استخوان بودن مرا می جود...ودر من زاده می شود....من مادرم و می دانم شکست ضمیر نور چه دردی دارد...و چکیدن میل غزل ار سرانگشتانم چه وزنی دارد...ولی حیف که افتاب مرده است...و اینه چه پوج ز انعکاسی دگر بارور است.....من در عمق پوچ لحظه ها مادرم...زمانی که سکوت از صدای اشک هایم می چکید...و بوسه های پوسیده از لبانم می گریخت...فقط لحظه ها می دانستند که نگاهم ویران خواهد شد...من مادرم و لالایی هایم رفته است...تو بگو چند وقت است مرده ام؟ چند وقت است کودکم در گور خفته است؟
ممنون گلم آخه میگن دکلره داغون میکنه ، نمی دونم برا عید چه رنگی کنم ، خود موهامم مشکی نیس

دکلره که واقعا ضرر دارع 

خواهرای من سالی 7 .8 بار رنگ.میریزن 

هر بارم بد میشه بعد یه ماه میخوان درستش کنن یه رنگ دیگه میذارن 

موهاشون خیلی داغون شده 

خودم پارسال دکلره کردم 

مثه سگ.پشیمونم 

خواهرم میگفت موهاتو رنگ ساژ کن گفتم اصلا دست به مدهام نمیزنم تا عروسی خودم 

انقد از دکلره بدم اومد حتی دلم نمیخواد برا عردسیم دکلره کنم

💚💜You and me together, nothing is better
دکلره که واقعا ضرر دارع  خواهرای من سالی 7 .8 بار رنگ.میریزن  هر بارم بد میشه بعد یه ماه ...

وای آره، حالا من برا عروسیم میخواستم دکلره کنم آرایشگره گف نیازی نیس موهات دکلره شه 

ممنون از راهنماییت حالا پس خودم رنگ نمیکنم میرم آرایشگاه یا رنگساژ میکنم و یا ببینم چه پیشنهادی میده