2777
2789
عنوان

باز کردن چاکرهای بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 3038 بازدید | 23 پست
مثلا چیزهایی میبینی که برات ممکنه خطرناک باشه. و اگه هم آدم معتقدی نباشی شیاطین باعث اذیت وآزارت میش ...

من تا حالا تو عمرم همیچن کلمه ای نشنیدم،ولی چندبار خواب دیدم شوهرم بهم خیانت میکنه و میره با اون طرفی ک میشناسمش ،و حتی همش دستش برام رو میشد این چی،ینی من با کی ارتباط دارم ک همه چس بهم الهام میشه حس میکنم

مثلا چیزهایی میبینی که برات ممکنه خطرناک باشه. و اگه هم آدم معتقدی نباشی شیاطین باعث اذیت وآزارت میش ...

چکار کردین که ناخواسته بازشد

خیلی دوست دارم اینکار رو‌ انجام بدم

سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچکس بعید نیست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تا حالا تو عمرم همیچن کلمه ای نشنیدم،ولی چندبار خواب دیدم شوهرم بهم خیانت میکنه و میره با اون طرف ...

منم نشنیده بودم تو سایت دیده بودم

چاکراه ها باید تااندازه خاصی باز باشند

اون چاکراهی ک باز شدنش باعث دیدن ماورا میشه فقط چاکراه روی پیشونی یا چشم سوم

بقیشون بسته بودنشون باعث مشکلات هم میشه 

هر چاکراه رنگ خاص داره و کارهای خاص

امابه طور کل خوراک و ارامش و مراقبه ومدیتیشن برای کل بدن مفید

چکار کردین که ناخواسته بازشد خیلی دوست دارم اینکار رو‌ انجام بدم

من خودم تجربه ی مرگ داشتم و بعد از اون اتفاقاتی برام پیش میومد. من اصلا نمیدونستم چاکر چیه و چشم سوم چیه و برون فکنی و این حرفها چیه. اصلا نمیدونستم جن چیه. حتی وقتی ب ای اولین بار دیدمشون نمیدونستم چی هستن. الان هم وقتی بهشون فکر میکنم ترسم میگیره اما وقتی باز خودشون رو بهم نشون میدن که اطرافم هستن صلا احساس ترس نمیکنم. اما تو رویاهام شیاطین میان تهدیدم میکنن. ولی باز یه نیرویی من رو از اونها حفظ میکنه . خیلی طولانیه و باور نکردنی. 

بزرگترین عیب برای دنیا همین بس که بی‌وفاست. (حضرت علی علیه‌السلام)
من خودم تجربه ی مرگ داشتم و بعد از اون اتفاقاتی برام پیش میومد. من اصلا نمیدونستم چاکر چیه و چشم سوم ...

ادم مذهبی و‌معتقدی هستین شما؟

ادم مذهبی و‌معتقدی هستین شما؟

نه عزیزم نیستم. مذهبی نیستم. یه ادم کاملا عادی هستم. من حتی نماز هم نمیخونم. اما به خدای خودم ایمان دارم و اعتقادات خاص خودم رو دارم. .

بزرگترین عیب برای دنیا همین بس که بی‌وفاست. (حضرت علی علیه‌السلام)