طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم 💖💖
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
به باور آیین هندو به مراکز انرژی در بدن انسان گفته میشود. چاکرا یا شاکرا در وجود هر موجود زندهای قرار دارد حتی گیاهان. این چاکراها منابع انرژیها به عبارتی شریانهای حیات میباشند.
به باور آیین هندو به مراکز انرژی در بدن انسان گفته میشود. چاکرا یا شاکرا در وجود هر موجود زندهای قرار دارد حتی گیاهان. این چاکراها منابع انرژیها به عبارتی شریانهای حیات میباشند.
مثلا چیزهایی میبینی که برات ممکنه خطرناک باشه. و اگه هم آدم معتقدی نباشی شیاطین باعث اذیت وآزارت میشن. من همین دیشب تو خواب کلی اذیت شدم. نزاشتن بخوابم. البته من ناخواسته چاکرهای بدنم باز شده. و یه میزهایی میبینم. قبلا بیشتر بوده الان کمتر شده و تو رویا بیشتر میبینم. اما دیشب واقعا نزاشتن بخوابم. تا خود صبح هی منو از خواب بیدار میکردن.
بزرگترین عیب برای دنیا همین بس که بیوفاست. (حضرت علی علیهالسلام)
منم گاهی اوقات این حالتورو دارم یعنی چاکراهام بازِ؟؟
مثلا چه چیزهایی؟ ببین ممکن هم همست از چاکرهات نباشه اما در کل نرو سمت این کارها. و یا اگه میخوای بری باید تحت نظر یه استاد کار بلد باشی. و حتی تو این راه ممکنه تهدید بشی. که منو هم تهدید کردن 😃
بزرگترین عیب برای دنیا همین بس که بیوفاست. (حضرت علی علیهالسلام)