2777
2789

دختره.... کش هر دقه پسرا و مردای ایرانی رو مسخره میکنه

اون بار هم سربازای ایرانی رو مسخره کرده بود همون سربازایی که برای وطن جون دادن شهید شدن ایستاده در راه دفاع از وطن جونشونو  دادن به ایرانیا

زنیکه کفتار فک کرده  چون شوهرش خارجیه رفته خارج شاخ شده واسه مردای ایرانی و هی دم به دیقه مسخرشون میکنه

کثیف ترین موجودیه که دیدم باورم نمیشه نسلای بعد از ما الگوشون قراره این کفتار خانوم باشت

کودکم با برنو و زین اشناست ❤️ چادر من ساده و دایم به پاست ❤️برنو از ایلم نمی‌گردد جدا ❤️  لر نمیترسد ز چیزی جز خداااا❤️ ساده دل اما نه اینکه ساده ایم❤️ اسب ها زین کرده و آماده ایم❤️ هر زمان دشمن به خاکم حمله برد❤️ ضربه شصت این دلیل جانانه خورد❤️                                زنده باد قوم لر❤️‍🔥

سنگر بگیر الان حمله میکنن بهت 

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                              سپاس یزدان دختری ایرانی ام/یگانه پرستم  اهورایی ام      بی نام تو وطن نیز نام و نشان نداردکوروش بزرگ♥️      چو غرش شیران گذشت و رفت عوعوی سگان شما نیز بگذرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مخالفم باهاش،بیشتر شبیه به عقده هستن حرفاش تا نصیحت

عزیزِ من، برخی آدم‌ها هستند که اندوه‌های بزرگی هم دارند اما هنوز زندگی می‌کنند و لبخند می‌زنند. اندوه تو تا چه حد بزرگ است که حتی لبخند هم نمی‌زنی؟

الآن فن‌های شیما کاتوزیان می‌ریزند توی تاپیک و فریاد زنان بهت میگن مرد سالار🗣🗣

مرد سالار چیه

کثافت سربازای ایرانی که جونشون گذاشتن کف دستشونه به ایران دادن توهین کرد

به مردای زحمت کشی که آرزو دارن تا همین دبی هم برن کارگرارو مسخره کرد

گوه میخورن چیزی بگن

کودکم با برنو و زین اشناست ❤️ چادر من ساده و دایم به پاست ❤️برنو از ایلم نمی‌گردد جدا ❤️  لر نمیترسد ز چیزی جز خداااا❤️ ساده دل اما نه اینکه ساده ایم❤️ اسب ها زین کرده و آماده ایم❤️ هر زمان دشمن به خاکم حمله برد❤️ ضربه شصت این دلیل جانانه خورد❤️                                زنده باد قوم لر❤️‍🔥

تازه میگه من فمینیست نیستم😐من مردسالارم😐😂اینهمه با مرد سالاری جنگیدیم که اخرم زن سالاری رواج شه؟

نه به مرد سالاری

نه به زن سالاری

به طرفدار حق و حقوق برابر

در خارج هم رفته با یه پیر مرده ایرانی ازدواج کرده دیگه البته اینم بگم سن خودشم زیاده به هر حال

ادای روشن فکرا در آورده شانس هم باهاش یار بود رفته خارج از اولین پیج دار های قدیمی یجورایی پیجش گرفته

چرت زیاد میگه. همش مردها رو تخریب می‌کنه. یه ویدیو داره میگه مگه مردها باید فلان جور عکس بگیرن؛ آخه ...

زیادی گ  وه میخوره 

در خارج هم رفته با یه پیر مرده ایرانی ازدواج کرده دیگه البته اینم بگم سن خودشم زیاده به هر حالادای ر ...

هر کو     نی که میخواد باشه

حق نداره به مردای ایرانی توهین کنه

اینا پول میگیرن برای انحراف افکار جوانان

اره والا

و لی خودشم انگار کنهس