البته که لطفه ولی من مادر شوهرم توی این همه سال هیچ وقت توقع کار ازم نداشته حتی نمیزاره ظرفم بشورم خونه مم بیاد خودش کار میکنه با اینکه مریضه دکتر گفته کار نکنی ولی بازم اجازه نمیده
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من استدلال خودم اینه: وقتی مادر شوهرم هرکاری که میخواد واسه دخترش بکنه، هرچی که واشه دخترش میخره ام ...
بله عزیزم شما مادر شوهرت خوبه همه اینطور نیستن که ماهم اونارو مثله مامانمون بدونیم وقتی هزارتا فرق بینه دخترشون و عروسشون میزارن پس ماهم فرق میزاریم بینه مامانه خودمون و اون
من استدلال خودم اینه: وقتی مادر شوهرم هرکاری که میخواد واسه دخترش بکنه، هرچی که واشه دخترش میخره ام ...
بله اما اگه شما رو مثل دخترش ندونه و فقط توقع داشته باشه و هیییچ چیزی توی چندسال زندگی واسه شما نخریده باشه و اصلا خودشو واسه شما و پسرش به زحمت نندازه چی؟؟