2789
عنوان

منتظران نی نی با روشهای سنتی و امید به خدا

| مشاهده متن کامل بحث + 66512 بازدید | 1141 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بعد از چهار پنج سال نازایی با دارو گیاهی حامله شدم یکی از عطاری های طرقبه مشهد رفتم اونجا برام دا ...

خداروشکر خداحفظشون کنه برات 

عزیزم نمیدونی اون دارو اسمش چی بود؟

دوست عزیز برای مامان شدنم میشه دعا کنی با صلوات ممنونم 
خداروشکر خداحفظشون کنه برات  عزیزم نمیدونی اون دارو اسمش چی بود؟

نه فدات شم خودمم باورم نمیشد که باردار بشم زیاد کنجکاو نبودم اونجا فقط رفتم گفتم حامله نمیشم بعد پرسید از خودته یا شوهرت گفتم از خودمه مشکل دیگه خودش همونجا درست کرد پنج سال پیش چهل هزار تومن شد پولش 

نه فدات شم خودمم باورم نمیشد که باردار بشم زیاد کنجکاو نبودم اونجا فقط رفتم گفتم حامله نمیشم بعد پرس ...

چه مشکلی داشتی ؟

تخمک گذاریم ضعیف بود حتی با قوی ترین داروهاهم درست نشد 

منم از داروهای شیمیایی خسته شدم بنظرم گیاهیا بهترن عوارض هم ندارن

منم از داروهای شیمیایی خسته شدم بنظرم گیاهیا بهترن عوارض هم ندارن

آره منم وافعا خسته شده بودم هر وقت میخواستم برم پیش دکتر قبلش کلی گریه میکردم اصلا افسرده شده بودم 

آره منم وافعا خسته شده بودم هر وقت میخواستم برم پیش دکتر قبلش کلی گریه میکردم اصلا افسرده شده بودم&n ...

من آمپول میزدم تمام بدنم ورم میکرد کلدمیفن دوز قوی میخوردم مثل دارو روان گردان بود برام 

کلومیفن ولتروزول  وآمپول اچ دی بود نمیدونم همه رو استفاده کردم

چند روز از دارو گیاهی خوردی؟ برای بچه دومت هم رفتی پیشش؟

چند روز از دارو گیاهی خوردی؟ برای بچه دومت هم رفتی پیشش؟

من رو هم رفته یک ماه شد خوردم تا تموم شد مزه اشم خوب بود نه دیگه واسه پسرم نرفتم دخترم هشت ماهه بود پسرم حامله شدم یه جورایی ناخواسته بود ولی الان دلم نمیاد این حرفو بگم