2777
2789
عنوان

لکه بینی در هفته پنجم بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 457 بازدید | 27 پست
چند وقته شیاف استفاده میکنی؟؟؟؟

چهار روزه استفاده کردم  از صبح لکه بینی دارم

روزگار عوض شد ! مثل دفتر های قدیمی بودیم دو ب دو ،باهم هر کدام را ک میکندند آن یکی هم کنده میشد حالا سیمی مان کردند ک با رفتن دیگری کک مان هم نگزد 
شیاف هم استفاده میکردی

اره

روزگار عوض شد ! مثل دفتر های قدیمی بودیم دو ب دو ،باهم هر کدام را ک میکندند آن یکی هم کنده میشد حالا سیمی مان کردند ک با رفتن دیگری کک مان هم نگزد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فووووری شیاف سیکلوژست ۴۰۰بذار ک نزدیکیم نکن

هم این کارو کردم ولی یهو اینجوری شدم

هم این کارو کردم ولی یهو اینجوری شدم

بتات بالابوده؟کیسه رو دیدی توی سونو؟

اگه خونریزت زیاده حتماااا ی سونو بده ک خدایی نکرده خارج نباشه لوله تو ازدست بدی.چون هفته ت پایینه اینو میگم

وگرنه خودمم هفته ی ۹افتادم رو لکه بینی شدید باشیاف قطع شد

هرکسی نمیدونه ک چراحامله نمیشه اینوبخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/2429093/%d9%86%d8%a7%d8%b2%d8%a7%db%8c%db%8c-%d8%b9%d9%84%d8%aa-%d9%87%d8%a7%db%8c-%d9%85%d8%ae%d8%aa%d9%84%d9%81%db%8c-%d8%af%d8%a7%d8%b1%d9%87-%d9%85%d8%ab%d9%84
عزیزم با چهار تا دونه که یهو قطع نمیشه مال من بعد یه هفته قطع شد فقط سعی کن اصلا پانشی استراحت کن ...

اخه یهو لک بینی شروع شده از چن روز قبل شیاف گذاشتم

چهار روزه استفاده کردم  از صبح لکه بینی دارم

عزیزم با۴روز قطع نمیشه نگران نباش کم کم قطع میشه استرس به خودت وارد نکن

خداجونم شکرت...ممنون بخاطر معجزه قشنگت بعد از ۵سال بهترین هدیتو تقدیمم کردی خدایا خودت نگهدارش باش(انشاالله قسمت همه منتظرا)
بنده داشتم و تا شب قبل زایمان  شیاف زدم  الانم بچم رو پامه  اصن نترس

خدا روشکر عزیزم

یعنی شیاف استفاده میکردی لک بینی هم داشتی

عزیزم با۴روز قطع نمیشه نگران نباش کم کم قطع میشه استرس به خودت وارد نکن

انشالله برام دعا  این کی هم نیوفته   خیلی نگرانم

خدا روشکر عزیزم یعنی شیاف استفاده میکردی لک بینی هم داشتی

تا هفته ۱۶ کمابیش داشتم بعد قطع شد  اما دکتر گفت ریسک نکن شیاف استفاده کن منم تا روز قبل زایمان سیکلوژیست  استفاده کردم

تا هفته ۱۶ کمابیش داشتم بعد قطع شد  اما دکتر گفت ریسک نکن شیاف استفاده کن منم تا روز قبل زایمان ...

روزی چن تا استفاده میکردی