ببینید من 13پری فولی21داشتم دقیقا سمت چپم که به دستوردکترم برام دوتا آمپول ازاد سازی زد و من دقیقا روز تخمک گذاری اقدام کردم واینکه اصلا برای تعیین جنسیت نبود طبق دستوردکترم عمل کردم چون پنج ماه باردار نمیشدم که دیگه همون ماه باردار شدم الان نی نیم دقیقا سمت چپمه. یعنی الان نی نی سمت چپه نیم نیم حتما دختر میشه خیلی کنجکاوم چیزای که میگن علمی هست یانه. اینکه نزدیکی زمان تخمک گذاری پسر میشه نی نی سمت چپ دختره تا چه حد صحت داره. لطفا نریزد سرم اصصصلا برام مهم نیست جنسیت هم برای خودم هم شوهرم فقط در حد اطلاعات خودم میخوام بدونم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بنطر من از رو علائم اصلا درست نیست چون همه بمن میگفتن پسره....همه ....اما دختر بود
فقط یه بچهها از رو عکس سونو ۶هفته چون جنینن سمت چپ بود گفت دختره و دخترم هست
بقیه گفتن پسر حتی اون تعیین منسیت چینیو......
خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین ....