2777
2789
عنوان

بچه ها نمیتونم داد نزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 577 بازدید | 50 پست
منم عینه تو بودم ولی یبار که مشت بهش ردم تو دعوا دیم همون رو بهم بر گردوند دیگه فهمیدم صبرش تموم شده

جدا واقعا 

نام کاربریمو جدی نگیرید😊 موقع ناراحتی اینو گذاشتم... اخه چرا نمیشه عوضش کرد لطف کنید این امکان و بزارید واسه نی نی سایت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جداخوب شدی

فقط دارو تأثير نداره. روان درماني و ورزشم خيلي مفيده. روان درماني حتا مي تونه از دارو هم مؤثرتر باشه

"هلیا! احساس رقابت، احساس حقارت است. بگذار که هزار تیرانداز به روی یک پرنده تیر بیندازند. من از آنکه دو انگشت بر او باشد، انگشت بر می‌دارم. بگذار آنچه از دست رفتنی‌ست از دست برود".     نادر ابراهيمي

عزیزم مهارت کنترل خشم رو یاد بگیر 

با سرچ توی گوگل هم میتونی قدمهای خوبی برداری 

به این شکل ادامه بدی به زودی از چشم همسر جان خواهی افتاد و الان نمیشه پیش بینی کرد که اون موقع عکس العملش چه خواهد بود . دیگه خوددانی.

سعی کردند ما را دفن کنند ، غافل از آنکه ما بذر بودیم . 
ب شوهر منم بدید بخوره  قاتیه😟

انقد فشار رو همه هست كه عن قريب همه خل ميشيم

"هلیا! احساس رقابت، احساس حقارت است. بگذار که هزار تیرانداز به روی یک پرنده تیر بیندازند. من از آنکه دو انگشت بر او باشد، انگشت بر می‌دارم. بگذار آنچه از دست رفتنی‌ست از دست برود".     نادر ابراهيمي
توضیحش سخته...اما بعضی آقایون دوست دارن...عذر خواهی مداوم و بیدلیل یکی از نشانه هاشه

اره همینجوریه دقیقا.. خیلی دوسش دارم خیلی دوسم داره ولی من دیونم دیگه از خودم بدم میاد

نام کاربریمو جدی نگیرید😊 موقع ناراحتی اینو گذاشتم... اخه چرا نمیشه عوضش کرد لطف کنید این امکان و بزارید واسه نی نی سایت
انقد فشار رو همه هست كه عن قريب همه خل ميشيم

فشار زندگی رو هم هست واقعا سخته این مواد شیمیایی این غذا های الکی این گرونی این بیکاری

بهارنارنج وبه لیمو دمنوش درست کن بخور از عطاری بگیر ن از این بسته بندیا

اسمت منو ياد مصاف ميندازه اهنگ مصاف .....

رائفي پور و امام زمان ....

تو امريكا افسردگي گرفتم بس كه نحصه بعد اتفاقي سخنراني هاي رائفي پور ديدم و گوش دادم  ....

الان خيلي خوبه .....

عطر گل هستم ....عقده گزارش داشتن ... رو كاربري بيگناه من خالي كردن ...👎🏻
عزیزم مهارت کنترل خشم رو یاد بگیر  با سرچ توی گوگل هم میتونی قدمهای خوبی برداری  به ا ...

دقیقا همین جوری من می خوام خودمو درست کنم می خوام زیاد داد نزنم شوهر بدبختم از دست من چی میکشه

دقیقا همین جوری من می خوام خودمو درست کنم می خوام زیاد داد نزنم شوهر بدبختم از دست من چی میکشه

لابد خودش دوست داره این رفتارت رو!!

وگرنه جواب یک "های" را با یک "هووووی" بهت میداد حساب کار میومد دستت😖😖😖