2777
2789
عنوان

ميشه كساني كه خونشون گرمايش از كف يه لحظه بيان?

| مشاهده متن کامل بحث + 257 بازدید | 35 پست
آلرژی بچه من شدید بود از ۴۰ روزگی حدودا مشخص شد .شیر خودمو از سه ماهگی قطع کردم . قبلش رژیم گرفتم.نش ...

والا از ۴۰روزگی مدفوعش سبز و بلغمی شد ولی وزنگیریش خوب بود ۶تا دکتر مختلف بردم گفتن اشکال نداره و شیر مادر همینه منم شروع کردم شیر محلی روزی ۱لیتر میخوردم دیگه تو ۳ماهگی بود خون تو مدفوعش به اندازه نوک سوزن دیدم فهمیدم آلرژی داره خودم لبنیات رو قطع کردم با هرچی که توش شیر خشک بود یه مدت خوب شد اما همچنان اسهال بود ولی بازم وزن میگرفت تا اینکه سیب زمینی یا ماکارونی هم میخوردم خون تو مدفوعش میومد بعدها دیگه هرچی رژیمم گرفتم خون در مدفوعش بود به اندازه نوک سوزن عجیب بود دکترا میگفتن مشکل نداره و رفته رفته خوب میشه

پروردگارا شکرت کی جز تو میتونست مرهم دله شکسته من باشه؟ ممنون بابت هدیه قشنگت😍             تیکر تولد گل پسرمه 😍😍😍😍

تا اینکه یه ویزیت آنلاین از دکتر شرفیان فوق تخصص آلرژی گرفتم اون گفت شیر خودمو قطع کنم و نئوکیت بدم و معرفیم کرد به بزم آمون

بزم آمون اولش براش شیرخشک ننوشت گفت رژیمتو رعایت کن هرچی میگفتم جز برنج و کدو و مرغ چیزی نمیخورم باورش نمیشد تا اینکه ۳تا شیرخشک نوشت گفت ۱هفته بش بده شیر خودتو قطع کن بعد ۱هفته مجدد بش شیرخودتو بده ببین چی میشه ولی تا شیرمو خورد بازم خون در مدفوع داشت این شد که کلا تو ۴ماهگی شیرمو قطع کردم ولی یه مدت افسرده شده بودم

پروردگارا شکرت کی جز تو میتونست مرهم دله شکسته من باشه؟ ممنون بابت هدیه قشنگت😍             تیکر تولد گل پسرمه 😍😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از کجا فهمیدین آد بهش نمیسازه؟

پس الان بجای آد چی میخوره؟

الان پسرم ۵ماهشه میخوام ببرمش بگم غذای کمکیشو شروع کنم و با چی شروع کنم همش غصه میخورم چی بش بدم که بدنش واکنش نده بهش 

رفلاکس پنهان داشت از وقتی شیر خودمو قطع کردم بهتره ولی همچنان هست خیلی بی قرار نیست ولی نمیدونم این جوش ها چیه میاد بعد خود به خود خوب میشه

بزم آمون ک اصلا حرف نمیزنه و اصلا چیز زیادی حالیش نیس واقعااا😕 خودت فقط شرایط بچه تو میتونی درست کن ...

ببخشید من خیلی سوال ازتون میپرسم

دکتر برای شما تو ماه چندتا شیرخشک مینویسه؟ میرسه شیرخشک برای بچه تون؟

تا اینکه یه ویزیت آنلاین از دکتر شرفیان فوق تخصص آلرژی گرفتم اون گفت شیر خودمو قطع کنم و نئوکیت بدم ...

والا من از کسایی ک تجربه شو داشتن پرس و جو کردم غذای کمکی رو زود شروع کردن برا بچه الرژی اشتباهه.البته خیلیا هم بودن موفق بودن .بعد واکسن ۶ باید شروع بشه.اما بزم امون میگه میل خودته میتونی شروع کنی با لعاب برنج به منم همینو گفت.ولی من همون ۶ ماهگی شروع کردم با فرنی با شیر خشک

شما خودت فقط با آزمونو خطا میتونی تشخیص بدی چی سازگاره به بچت چی سازگار نیست.

شا فقط یک ماهه داری نئو میدی روده های بچت تازه اروم شده بذار التهابش کامل  خوب بشه  با دلسوزی بیجا شرایطشو بد نکن.باز هم میل خودته. الرژی خیلی پیچیده است فقط خودت باید مدریت کنی . من تو رژیم مرغ و برنج میخوردم بچم بازهم بی قرار بود و دفع خون داست. وقتی غذای کمکیو ک شروع کردم اب مرغ دادم به آب مرغ واکنش داد به بزم امون ک گفتم گفت امکان نداره به گوشت سفید واکنش بده 😐😐😐

خدایا شکرت❤
ببخشید من خیلی سوال ازتون میپرسم دکتر برای شما تو ماه چندتا شیرخشک مینویسه؟ میرسه شیرخشک برای بچه ت ...

سقفس ۹ تاس بیشتر نمینویسن. اره خداروشکر فعلا ک رسیده ازین به بعدم خدا بزرگه .

خدایا شکرت❤

وقتی آب مرغ دادی چجوری فهمیدی واکنش نشون داده؟

فقط بی قرار بود؟

الان پروتئین پس چی میخوره؟

خدا خودش کمکمون کنه دلم برای پسرم خیلی میسوزه خدا کنه زود خوب بشن

وزنگیری پسرتون با شیرخشک خوبه؟من حس میکنم وقتی شیرخودمو میخورد وزنگیریش بهتر بود

نگفتین آد رو چی کردین؟ 

الان مولتی و آهنم نمیدین؟

سقفس ۹ تاس بیشتر نمینویسن. اره خداروشکر فعلا ک رسیده ازین به بعدم خدا بزرگه .

عزیزم فرنی با این شیرخشک خوشمزه میشه؟

ببخشید خدا بچه تو حفظ کنه میشه رژیم غذایی پسرتو بم بگی ببینم شما چیا بش میدی؟

والا من از کسایی ک تجربه شو داشتن پرس و جو کردم غذای کمکی رو زود شروع کردن برا بچه الرژی اشتباهه.الب ...

شما تست پوستی رست رو براش انجام دادین؟

من دیدم بعضیا به مرغ واکنش نشون میدن اما به گوشت گوسفند نه واقعا عجیبه

وقتی آب مرغ دادی چجوری فهمیدی واکنش نشون داده؟ فقط بی قرار بود؟ الان پروتئین پس چی میخوره؟

شیر خشک نئو کامل و  غنی عزیزم ... همه ویتامینارو داره .

منم اوایل حالم بد بود ولی یواش یواش کنار اومدم .تو یه گروه آلرژی بودم و شرایط بچه هاشونو میدیم دیگه فهمیدم تنها نیستم و از بچه من بدتر هم هست .

تو پست اول گفتم آ د نمیدم . ۱۰ . ۱۲ تا تست کردم هیچکدوم نساخت . ببین شما وقتی داری کامل شیر خشک میدی شرایط بچت اوکی میشه وقتی غذا کمکی رو شروع کنی از ارد برنجی ک خودت درست میکنی و آب شروع میکنی یک هفته فقط همینو میدی اگر واکنش نداد یعنی ساخته هفته دوم یه ماده غذایی دیگه و..... به همین صورت دونه دونه پیش میری اصلا نباید عجله کنی . اینجوری میشه فهمید به جی واکتش میده به چی سازگاره . عزیزم من زیاد تو سایت نمیام . اینستا داری ؟ من یه پیج الرژی عضوم ک ادمینش بچش آلرژی داشته و خوب شده و یه سری مادریم ک از راهنمایی های ادمین استفاده میکنیم هر سوالی داشته باشیم میپرسیم .اگر میخوای ادرسشو بدم اونجا تو استوری و پستا جواب همه سوالاتو میگیری.

خدایا شکرت❤
شما تست پوستی رست رو براش انجام دادین؟ من دیدم بعضیا به مرغ واکنش نشون میدن اما به گوشت گوسفند نه و ...

نه  تست زیر یکسال خطا داره . و همدان هم سوال کزدم نداشتن . امکان تهران رفتن هم ندارم.  نه نیو اصلا خودش ک خوشمزه نیس دیگه فرنیشم ک معلومه چیه دیگه😄 ولی بچه ها عادت میکنن

خدایا شکرت❤
شیر خشک نئو کامل و  غنی عزیزم ... همه ویتامینارو داره . منم اوایل حالم بد بود ولی یواش یواش کن ...

بله ممنونت میشم 

نه  تست زیر یکسال خطا داره . و همدان هم سوال کزدم نداشتن . امکان تهران رفتن هم ندارم.  نه ...

طفلکیا😢😔

حریره بادومم ندادین؟