2777
2789

خسته ام دیگه از زندگیم 

از بچگی بدبختی و بی پولی

فرصت پیشرفت نداشتن 

و گیر یه عوضی خسبس افتادن بعد ازدواج

و .....

کسی رو دیدین ک اصلا پول نداشته باشه و مثل من از اولش تا اخرش هم خونه پدری هم خونه شوهرش ب و بی پول باشه 

ولی تونسته باشه خودشو ب ی جایی برسونه؟

میخوام بدونم شدنیه؟

چند سال باید زحمت بکشم 

اخه اصلا دوست ندارم دیگه این جوری زندگی کردنو 

(منم میخوام لاغر شم)   باورم نمیشه که اینقدر چاق شدم😭😭😭تاریخ شروع 1403/8/10  وزن شروع 86/150 Kg-->> 

اعصاب خورد کنی زیاد دارم 

همش استرس و اضطراب 

پولم ندارم 

۲۴ سالمه 

(منم میخوام لاغر شم)   باورم نمیشه که اینقدر چاق شدم😭😭😭تاریخ شروع 1403/8/10  وزن شروع 86/150 Kg-->> 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم امشب حسم خیلی بده . یه نامرد هم باهام تصادف کرده و کلا اعصابم ریخته بهم

متاسفم

بارداری گلم حرص نخور همه چیز درست میشه

باردار نیستم 

ولی پنج ساله ازدواج کردم نزاشتم بچه دار بشم 

چون پول لباس خریدم نداذم و از زندگیمم اصلا راضی نیستم ک ی بچه عین خودمم ب دنیا بیارم بدبختش کنم

نه دیپلمم

اگه تمایلی به ادامه تحصیل ندارین کلاسهای فنی حرفه ای ثبت نام کنید و یه کار هنری یاد بگیرین ویترای سفال تابلو فرش یا خیاطی و آرایشگری آینده پردرآمد دارن باید از کارهای کوچک شروع کنید برحسب علاقه تون