2777
2789
عنوان

دوست نامرد

308 بازدید | 25 پست

چقد من پخمه و کودنم که دوربریامو 

نمیشناسم 

دانشجویم شهر دیگه یکی از همکلاسیامم

همشهریمه و خونمونم میاد 

دوساعت پیش اومد وهمسرمم خیلی خوش برخورد و خوب بود باهاش حتی کیکم که درس کرده بودیم دیشب به زور ازش بهش داد که ببر و خوراکی دیگه 

رو میز پول گذاشته بود صدتومنی و چن تا پنجاه تومنی و خورده زیر دستگاه عابرش 

اینم دوبار رفت تو اتاق که با گوشی حرف بزنه موقغ رفتنش همسرمم میخاست بره بیرون رفته بود پولشو ورداره 

دوستمم داش میرف دیدم باهاش خیلی سرد برخورد کرد بعد بمن میگه پنجاه تومن کمه هرچی میگم شاید درس نشمردی میگه چن بار شمردم مطمعنم گذاشتم امتحان کنم ببینم چجوریه هنوزم باور نمیکنم میگه پنجاه تومن پول نیس بهتر الان فمیدیم شاید بعد بدتر میکرد اخ سرم داره میترکه واقعا چرا واسه ۵۰خودشو خراب کرد دوسال ونیم دیگم باهاش همکلاس وهم خوابگاهیم دیدم بهش عوض شد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پول گذاشتید جلوش که امتحانش کنین!! از قدیم گفتن مال تو بچسب همسایتو و دزد نکن  اونم دانشجوئی دیگه هزار بدبختی داره   طرفداری نمیکنما ولی نباید میذاشتین

اگه مردی بیا ایران ،زن باش

اح دلم میخواد گریه کنم 

تا حالا اینجور چیزا ندیدم 

به مامانمم گفتم الکی که تو خوابگاه اینجوری شده 

گفتم شاید بگه نه اشتبا میکنی 

گف ادم نشناسی اعتماد میکنی زود 

یبازم تو اتاقشون دوماه پیش پول گم شده بود 

ولی هضمش برام سخته

سر کلاس حالم بد شد فشارم افتاد  هیجارو نمیدیدم ...بردنم بیرون کیفو وسایلام تو  کلاس پیش دوستم موند .حالم که خوب شد رفتم کلاس...برگشتنی خونه میخواستم چیزی بخرم دیدم کیف پولم خالیه خالیه😟 حتی نکرده بود پول ماشینمو بزاره میاده برگشتم خونه

ای بابا منم همسایمون واحدبغلی فامیله شوهرمم هس .دوسال همسایه بودیم یعنی صمیمی .به خواهرام اینجوری خوبی نکرده بودم تاحالا .یبار کلیدمو خونشون جاگذاشتم بعد رفتم خونه شوهرم خونه بود درو باز کرد برام بعد یادم افتاد ک کلیدم خونه اونه رفتم ازش بگیرم گفت خونه مانیست اگ پیداکردم میدم بهش بعد دوماه ک خونه نبودم طلاهامو.پوله نقد .حتی یخچالمم خالی کرده بود .

خوبی نکن .من کردم حال نداد 😏