2777
2789
عنوان

خانومهای باسیاست زنانه بدویین

| مشاهده متن کامل بحث + 257 بازدید | 32 پست
ببین وقتی بخوان هرجوری شده دخالت کنن تو زندگیت و تو کارات یه سنگ بندازن بعد ببینن شوهرت پشتته و مشکل ...

سنت کمه و فوقش دو سه ساله ازدواج کردی؟؟؟؟

ببین وقتی بخوان هرجوری شده دخالت کنن تو زندگیت و تو کارات یه سنگ بندازن بعد ببینن شوهرت پشتته و مشکل ...

موفق باشی وخوشبخت فکر کردم شما کاری میکنی که باعث حسادت اونا بشه .

هومیوپاتی سلامتیمو مدیونتم . دوستای نی نی سایتی زیاد درباره هومیوپاتی سوال میکنن . هومیوپاتی یه روش درمانیه ضد التهابه خیلی از پزشکا تو خارج از کشور بیمارای الرژی والتهابی شون رو ارجاء به پزشک هومیوپات میدن .با اینکه تو کشورمون این پزشکا کم نیستن ولی ناشناخته ان اگه یه سرچ تو گوگل کنید اسم وادرسشون هست تو کل کشور هستن  . خیلی از مشکلات مثل کیست واندومتریوزو.... با چند ماه درمان هومیوپاتی قابل درمانه .خوبی این روش اینه که بعد درمان وقطع دارو  احتمال عودبیماری خیلی خیلی کمه چون کار هومیوپاتی تقویت بدن خود فرده تا بدن خودش با بیماری مبارزه کنه .خلاصه برای بیماریهایی که تو طب شیمیایی درمان قطعی نداره وفرد باید کل عمرشو دارو بخوره هومیوپاتی با چند ماه میتونه براش معجزه کنه وخوب بشه .بیماریهای داخلی واعصاب والرزی ونازایی وتیروئید و...از این جمله اند .دراخر اینم بگم سینا طب ارسال دارو به کل کشور دارهتوی این تایپیکم درباره هومیوپاتی توضیح دادم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم باید بهترین دوست شوهرت باشی تا همه چیزشو غم و شادی و سختی و اسونیشو بهت بگه غرررر نزنی اگه ناراحتی همون لحظه هر چی به ذهنت و دهنت میرسه نگی بعدا پشیمون بشی هیچ وقت بد خونوادشو جلوش نگو برعکس ازشون پیشش تعریف کن که تو رو دشمن خونوادش ندونه اینطوری اگه بحثی هم پیش بیاد چیزی بگی اون مطمینه که تو دشمنی نداری و طرفتو میگیره تو خوبیها خوشی ها با لحن خوب و نرم خواسته هاتو بگو هیچ وقت مردهای فامیلو به رخش نکش برعکس همیشه ازش تعریف کن بهش اقتدار بده باید بهش بفهمونی تنها مرد زندگیته که همه جوره پشتت بهش گرمه غذا خیلی مهمه سفره رنگی حتی با مواد کم سفره خوشگل و غذاهای خوشمزه سعی کن اشپزیت بیست باشه احترام پدرو مادرشو خیلی داشته باشاینطوری خیالت راحته اگه تو هم نباشی غیر خوبی پشت سرت نمیگن با جاری حرفای خصوصی و بد خانواده شوهرتو به هیچ وجه نگو

خیلی دیگه هست عزیزم ولی مهماش همیناست

السلام علیک یا علی ابن موسی الرضا ع هر کی دوست داشت یه صلوات هدیه بده به امام رئوف
از اول چطور رفتار کردین؟

من عقیدم همیشه اینکه در مقابل مرد جماعت باید مغرور بود . من ادم‌مغروری نیستم ولی در برابر جنس مخالفم خیلی مغرورم . مثلا از اول اشناییمون من هیچ وقت طوری رفتار نکردم که خیلی مشتافم که هر روز ببینمش یا باهم در ارتباط باشیم همیشه سعی میکردم که شوهرم پبش قدم بشه حتی موقع خواستگاری هم‌من با اینکه با تمام وجودم عاشق همسرم بودم‌و جوالم‌مثبت بود باز وقت گرفتم گفتم میخوام فکر کنم بعد از ۲ ماه جواب دادم

مدارا کن .الان جاریم حرص میخوره از لباس خریدنم منم همیشه پیشس لباسای قبلمو میپوشم چه لزومی داره از ح ...

ای جان دلم .منم یک جاری دارم مثل تو آروم و خانومه..منظور من از سیاست بیشتر جذب همسره نه حرص دادن به این و اون.

یه یز مهم دیگه همیشه به خودت برس به اندامت زیباییت و سرو وضعت همیشه اراسته باشه براخودت خرج کن و بهترین لباسارو جلو خانومای همکارش و جمع های بقیه که هستن بپوش بزار بفهمه همسر خودش بهترینه تو رابطه هم که دیگه همیشه اماده و تمیز و خوشبو و پایه باش

السلام علیک یا علی ابن موسی الرضا ع هر کی دوست داشت یه صلوات هدیه بده به امام رئوف
موفق باشی وخوشبخت فکر کردم شما کاری میکنی که باعث حسادت اونا بشه .

نه منطورم موفق بودنمون تو زمینه های مختلفه .مثلا تصمیمات درست میگیریم اونا دلشون میخواد ازار بدن تیکه بندازن کارامونو خراب کنن.ولی نذاشتیم زندگیمون اینجور بشه که هرکی بخواد بهمش بریزه. بخاطر همین حسادت میکنن

همیشه سعی کن که حتی اگرم همسرت اخلاقش تنده ولی با این وجود خوبی ها شو جلو‌جمع بگی مخصوصا جلو‌خانواده خودت . همیشه سعی کن اگر از یه رفتارش ناراحتی با خوبی و لحن مناسب ناراحتیت رو بگو . باید هر جور شده خام خودت کنی

ای جان دلم .منم یک جاری دارم مثل تو آروم و خانومه..منظور من از سیاست بیشتر جذب همسره نه حرص دادن به ...

اره در جواب اون خانوم صحبتمون کشیده شد به اینجا .برای همسر هم عر نزدن واقتدارشو حفط کردن خیلی  جواب میده .راصی نگه داشتن تو روابط زناشویی وبا زبون خوش ومهربونی چیزی ازش خواستن .سیاستای منه

هومیوپاتی سلامتیمو مدیونتم . دوستای نی نی سایتی زیاد درباره هومیوپاتی سوال میکنن . هومیوپاتی یه روش درمانیه ضد التهابه خیلی از پزشکا تو خارج از کشور بیمارای الرژی والتهابی شون رو ارجاء به پزشک هومیوپات میدن .با اینکه تو کشورمون این پزشکا کم نیستن ولی ناشناخته ان اگه یه سرچ تو گوگل کنید اسم وادرسشون هست تو کل کشور هستن  . خیلی از مشکلات مثل کیست واندومتریوزو.... با چند ماه درمان هومیوپاتی قابل درمانه .خوبی این روش اینه که بعد درمان وقطع دارو  احتمال عودبیماری خیلی خیلی کمه چون کار هومیوپاتی تقویت بدن خود فرده تا بدن خودش با بیماری مبارزه کنه .خلاصه برای بیماریهایی که تو طب شیمیایی درمان قطعی نداره وفرد باید کل عمرشو دارو بخوره هومیوپاتی با چند ماه میتونه براش معجزه کنه وخوب بشه .بیماریهای داخلی واعصاب والرزی ونازایی وتیروئید و...از این جمله اند .دراخر اینم بگم سینا طب ارسال دارو به کل کشور دارهتوی این تایپیکم درباره هومیوپاتی توضیح دادم 
یه یز مهم دیگه همیشه به خودت برس به اندامت زیباییت و سرو وضعت همیشه اراسته باشه براخودت خرج کن و بهت ...

بازم ممنون شما معلومه خانومه با جزبه ای هستین 

یه جا شنیدم خانوم نباید صداش بالا بره هر چی با لحن ارومتر با همسرت صحبت کنی اثرش بیشتره .چشم گفتن هم یادت نره .حتی اگه کوچیکترین کاری تو خونه انجام داد کلی دوق از خودت نشون بده وبگو خدا رو شکرهمچین شوهر مهربونی دارم وکلا کارو بزرگ جلوه بده

اره در جواب اون خانوم صحبتمون کشیده شد به اینجا .برای همسر هم عر نزدن واقتدارشو حفط کردن خیلی   ...

دارم همه گفته هاتون میخونم خانومها.از تک تک تونم ممنونم