2789

با خانوادمون سر سفره شام بودیم که بحث در مورد قیمت سیر بود که ناگهان خواهرم در کمال اعتماد به نفس و با صدای بلند گفت ک.ی.ر کیلویی ۵ تومنه😖😂😂 یعنی خودش سرخ شد وهیچکی به روش نیاورد😂😂😂

مهیا و صدرای من زودتر بیاین توی دلم..... مامانی عاشقتونه....من مطئنم با قانون جذب میتونم مامانتون بشم. عزیزی که امضامو خوندیم ممنون میشم برای اینکه این دو تا وروجک زودتر بیان صلوات بفرستی😍😍😍😍😘😘

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

چرا تمام سوتی ها راجع به بخشهای تناسلی بدن و باد معده و روده و اینچیزاست😐😐😐ی سوتی مودبانه کسی ندا ...

مودبانه باشه که دیگه سوتی نیست می شه مکالمه عادی زندگی

کسایی که می خوان لاغر شن با کالری شماری و سبک زندگی سالم دستا بالا 😄😄😄 هم تاپیک داریم هم گروه تل

من رفته بودم مغازه ای 

فروشنده پشت پیشخوان بود 

گفت آب بدم بخوری 

منم در کمال تعجب با چشای گرد شده م گفتم نه 

دیدم داره میخنده 

میگه عذر میخواما با دخترم هستم اینجا نشسته 

نگو دخترش کوچولوعه پشت پیشخوان نشسته 

هیچی همون ادم سایق نشدم

باشه 😐
چرا تمام سوتی ها راجع به بخشهای تناسلی بدن و باد معده و روده و اینچیزاست😐😐😐ی سوتی مودبانه کسی ندا ...

اخه مودبانه انقدر خنده نداره 

مثلا خودم یبار اومدم بگم ته کوچه امون گشاده گفتم 

ته گشادمون کوچه است 😐

اللهم عجل لولیک الفرج

من دبیرستانی بودم سال 1389 ..عمه م قهر کرده بود خونه ما بود.بعد ایل وطایفه شوهرش اومدن دنبالش.موقع خداحافظی ،جاری عمه م گفت ببخشید مزاحمتون شدیم منم گفتم نه خیلی زحمت دادین😅😅😅 بیچاره چند ثانیه نگام کرد. 😅

اخه مودبانه انقدر خنده نداره  مثلا خودم یبار اومدم بگم ته کوچه امون گشاده گفتم  ته گشادم ...

😁😁😁

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔
بنده خدا ک...ر چه قد ارزون گفته خواهرشوهرت 😁😂😂😂😂😂

خواهر شوهر نبود بد بختی خواهر خودم بوداونم جلو پدرو مادرم و نامزدش و من

مهیا و صدرای من زودتر بیاین توی دلم..... مامانی عاشقتونه....من مطئنم با قانون جذب میتونم مامانتون بشم. عزیزی که امضامو خوندیم ممنون میشم برای اینکه این دو تا وروجک زودتر بیان صلوات بفرستی😍😍😍😍😘😘
بنده خدا ک...ر چه قد ارزون گفته خواهرشوهرت 😁😂😂😂😂😂

😂😂😂😅

خواهر شوهر نبود بد بختی خواهر خودم بوداونم جلو پدرو مادرم و نامزدش و من

😣😣😣😣😣

کسایی که می خوان لاغر شن با کالری شماری و سبک زندگی سالم دستا بالا 😄😄😄 هم تاپیک داریم هم گروه تل

من دارم توی عروسی پسر پسرخاله بابام بودیم بعد من کنار زن عمو داماد نشسته بودم بعد دیدم یه دختره اونوره میز به من زل زده گفتم این عنترو کیه به من نگاه میکنه گفت خواهرمه 😭😭😭😭 یعنی اب شدم بعدشم معذرت خواستم ولی خیلی بد بود 😭😭😭

مگه کسی هست با عشقشم بتونه بد شه از اینهمه علاقه رد شه !!!!! عاشق این اهنگم 😍😍
اخه مودبانه انقدر خنده نداره  مثلا خودم یبار اومدم بگم ته کوچه امون گشاده گفتم  ته گشادم ...

از اون ایموجی که اخر گذاشتی خندم گرفت 😂