2789
من دارم توی عروسی پسر پسرخاله بابام بودیم بعد من کنار زن عمو داماد نشسته بودم بعد دیدم یه دختره اونو ...

واااا دیگه اون آدم سابق نشدی حتماا

مهیا و صدرای من زودتر بیاین توی دلم..... مامانی عاشقتونه....من مطئنم با قانون جذب میتونم مامانتون بشم. عزیزی که امضامو خوندیم ممنون میشم برای اینکه این دو تا وروجک زودتر بیان صلوات بفرستی😍😍😍😍😘😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یبارم تو دبیرستان بحث سر انتخاب رشته بود بعد من خوندنیام زیاد خوب نبود نسبت به حل کردنیام سر کلاس عربی بودیم جلو معلم گفتم یعنی دیوونه اون کسیه که بره رشته انسانی بعد معلم گفت دستت درد نکنه یعنی من دیوونه ام😰😱😱😨 بعد اومدم یه چیزی بگم جمعش کنم معلم گفت میدونم منظورت از لحاظ سختی بود 😎😎😎 گفتم اره دقیقا😂😁 حالا واقعا منظورم از لحلظ سختیش بود 

مگه کسی هست با عشقشم بتونه بد شه از اینهمه علاقه رد شه !!!!! عاشق این اهنگم 😍😍

خودم یه بار محرم بود ..تو مسجد با یکی از آشناهامون داشتم احوالپرسی میکردم میخواستم مثلا احوالپرسی چربی کنم یه یهو بجای اینکه بگم عزاداریتون قبول گفتم زیارتتون قبول  بعد فقط دیدم خانومه با تعجب نگام میکنه ...بعد که نشتم متوجه شدم چه سوتی دادم😯😓

مهیا و صدرای من زودتر بیاین توی دلم..... مامانی عاشقتونه....من مطئنم با قانون جذب میتونم مامانتون بشم. عزیزی که امضامو خوندیم ممنون میشم برای اینکه این دو تا وروجک زودتر بیان صلوات بفرستی😍😍😍😍😘😘