با خانوادمون سر سفره شام بودیم که بحث در مورد قیمت سیر بود که ناگهان خواهرم در کمال اعتماد به نفس و با صدای بلند گفت ک.ی.ر کیلویی ۵ تومنه😖😂😂 یعنی خودش سرخ شد وهیچکی به روش نیاورد😂😂😂
مهیا و صدرای من زودتر بیاین توی دلم..... مامانی عاشقتونه....من مطئنم با قانون جذب میتونم مامانتون بشم. عزیزی که امضامو خوندیم ممنون میشم برای اینکه این دو تا وروجک زودتر بیان صلوات بفرستی😍😍😍😍😘😘
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من دبیرستانی بودم سال 1389 ..عمه م قهر کرده بود خونه ما بود.بعد ایل وطایفه شوهرش اومدن دنبالش.موقع خداحافظی ،جاری عمه م گفت ببخشید مزاحمتون شدیم منم گفتم نه خیلی زحمت دادین😅😅😅 بیچاره چند ثانیه نگام کرد. 😅
خواهر شوهر نبود بد بختی خواهر خودم بوداونم جلو پدرو مادرم و نامزدش و من
مهیا و صدرای من زودتر بیاین توی دلم..... مامانی عاشقتونه....من مطئنم با قانون جذب میتونم مامانتون بشم. عزیزی که امضامو خوندیم ممنون میشم برای اینکه این دو تا وروجک زودتر بیان صلوات بفرستی😍😍😍😍😘😘
چرا تمام سوتی ها راجع به بخشهای تناسلی بدن و باد معده و روده و اینچیزاست😐😐😐ی سوتی مودبانه کسی ندا ...
من دارم توی عروسی پسر پسرخاله بابام بودیم بعد من کنار زن عمو داماد نشسته بودم بعد دیدم یه دختره اونوره میز به من زل زده گفتم این عنترو کیه به من نگاه میکنه گفت خواهرمه 😭😭😭😭 یعنی اب شدم بعدشم معذرت خواستم ولی خیلی بد بود 😭😭😭
مگه کسی هست با عشقشم بتونه بد شه از اینهمه علاقه رد شه !!!!! عاشق این اهنگم 😍😍