2777
2789
عنوان

دوران مجردی یا متاهلی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 797 بازدید | 126 پست

صد در صد متاهلی،تنها نیستی و یکی همیشه حواسش بهت هست

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori 
باید با چشم باز انتخاب کرد 

اره ولی ادما  الان خیلی تغییر کردن ادم خوب واااقعا کم پیدا میشه خیلیا قبل ازدواج یه طورن و بعد ازدواج هزار درجه تغییر میکنن

نکند این همه بد قلب مرا سست کند...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من مجردی خوبی داشتم ، درس خوندم شاغل شدم دستم تو جیبم بود با دوستهام تفریح زیاد کردم شخصیتم شکل گرفته بود خانواده ام هم خوبن 

زود ازدواج نکردم ۲۹ ساله بودم به خیلی از هدفهام رسیده بودم ، ثبات اخلاقی داشتم و میدونستم خواسته ام از زندگی چیه با همسرم دوست بودیم بعد از چهارسال دوستی ازدواج کردیم 

همسرم معیارهای مورد نظر منو داره خداروشکر الان ۱۱ سال هست ازدواج کردم یک دختر داریم 

خداروشکر متاهلی هم خوبه ، هردو صبور هستیم ، احترام میذاریم دعوا و اختلاف غیرقابل حل نداریم 

وقتی بچه دارمیشوید اجازه میدهید بخشی از قلبتان تا ابد بیرون از سینه بتپد
صد در صد متاهلی،تنها نیستی و یکی همیشه حواسش بهت هست

چ خوب ک از ازدواجتون راضی هستید 

ولی قبول دارید مسئولیت سنگینیه؟

من مجردم ولی اصلا راضی نیستم  مادر پدر فوووق العاده سخت گیر و قانون مندی دارم  با ۱۹ - ۲ ...

با هر کی دوست داری ازدواج کن ولی منطقی نه صرفا برای گریز از محدودیت های الانت در خونه ی پدر و مادرت.چون بعدا پشیمون میشی.هر وقت احساس کردی نیازته

من مجردی خوبی داشتم ، درس خوندم شاغل شدم دستم تو جیبم بود با دوستهام تفریح زیاد کردم شخصیتم شکل گرفت ...

خوشبحالت که از مجردی نهایت استفاده و لذت رو بردی. 

خوشبحالت

پیج فروش لوازم آرایشی دارم در اینستا با مناسب ترین قیمت و کمترین سود😍بیا یه نگاهی بنداز ضرر نمیکنی😉اگه دوست داشتی فالو کن@arayeshiisorkhab
من مجردی خوبی داشتم ، درس خوندم شاغل شدم دستم تو جیبم بود با دوستهام تفریح زیاد کردم شخصیتم شکل گرفت ...

چقد عالییی 

واقعا خوشحال میشم وقتی میبینم یه دختر از زندگیش اینقد راضیه و بهش ظلم نشده

چ قشنگ  اختلاف سنیتون چقده؟ چن ساله ازدواج کردید؟

اختلاف سنی سه سال

چهار سال ازدواج کردیم سه ساله  از عروسی میگذره

وقتی  برات  مهم نیست اطرافیانت  درموردت  چه فکری  میکنن  یعنی به سطح  خطرناکی از آزادی رسیدی 
چ خوب ک از ازدواجتون راضی هستید  ولی قبول دارید مسئولیت سنگینیه؟

آره مسئولیت داره ولی همه جزیی از زندگیه بستگی به خودمون داره که مسئولیت اش شیرین باشه یا غیر قابل تحمل

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori 
با هر کی دوست داری ازدواج کن ولی منطقی نه صرفا برای گریز از محدودیت های الانت در خونه ی پدر و مادرت. ...

ن من اصلا ب ازدواج احساس خوبی ندارم. چون کلا ادم کم حوصله و جدی ای هستم برا همین حس میکنم شاید نتونم درست زندگیه متاهلی رو مدیریت کنم

چقد عالییی  واقعا خوشحال میشم وقتی میبینم یه دختر از زندگیش اینقد راضیه و بهش ظلم نشده

خودت نباید بذاری بهت ظلم بشه 

مصمم باشی منطقی تصمیم بگیری ، اشتباهات رو بپذیری 

انتخاب درست تو زندگی خیلی مهمه 

عجله نکن برای انتخاب هات 

وقتی بچه دارمیشوید اجازه میدهید بخشی از قلبتان تا ابد بیرون از سینه بتپد

باید خوب زندگی کردنو بلد باشی اونوقت دوتاش خوش می گذره

اگر زندگی خانوادگی پرتنشی داریم و تحصیلات و تخصص در زمینه خانواده نداریم نسخه ناموفق زندگی خودمون را برای بقیه نپیچیم ! مثال: همه مردها فلانند، همه زنها فلانند، به شوهر رو نده، جواب بدیشونو با بدی بده، ازدواج نکن، ازدواج بکن، بچه بیار زندگیت شیرین شه... حسن ختامشم اینه که روانشناس و مشاور هیچی حالیشون نیس من خودم یه پا مشاورم!  شما اگه بیل زن بودی که در خونه خودتو سرسبز کرده بودی عزیزدل   

هردو 

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

آره مسئولیت داره ولی همه جزیی از زندگیه بستگی به خودمون داره که مسئولیت اش شیرین باشه یا غیر قابل تح ...

خب شما چ سیاست هایی دارید برا مدیریت کردن؟ 

موقه ی قهر و اختلافات و دعوا چطور رفتار میکنید؟