2777
2789
عنوان

دوران مجردی یا متاهلی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 797 بازدید | 126 پست

خب بستگی به خود طرف داره و مدل زندگیش و خیلی ملاک های دیگه.

من‌دوره مجردی خیلی خوبی داشتم واستفاده کردم.

الانم‌ که متاهل شدم‌ خداروشکر تا الان خوب بوده

میخوام یه قلک بسازم از دلم❤خاطره های خوبُ سوا کنم وجیرینگی توی دلش بریزم💝یه روزی که پر شد قلکم از همه خاطراتت،نگاهت،کلامت،مرامت ...اونوقت بدجورمیشم اسیر ورامت😎

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظر من که کلا آدمیزاد ناراضیه .مجر  باشه میخواد متاهل باشه.متاهل باشه میخواد مجرد باشه.هر کدوم یه خوبیایی داره.من متاهلیم رو بیشتر دوست دارم،چون قدرت و اختیارم از دوران مجردیم بیشتر شده.بازم به خانواده ات بستگی داره.ولی در کل تا اخر عمرت که دوست نداری تنها بمونی ،هان؟!

فقط و فقط مجردی.  خونه پدری، بهشت این دنیاست.  آزادی. مستقل. بدون دغدغه. بدون مسئولیت.&n ...

من مجردم ولی اصلا راضی نیستم 

مادر پدر فوووق العاده سخت گیر و قانون مندی دارم 

با ۱۹ - ۲۰ سال سن هنوز ازادی و استقلال ندارم 

دوس ندارم ازدواج کنم ولی دوس دارم تنها زندگی کنم 

نکند این همه بد قلب مرا سست کند...
به نظر من که کلا آدمیزاد ناراضیه .مجر  باشه میخواد متاهل باشه.متاهل باشه میخواد مجرد باشه.هر کد ...

تنهایی خوبه من تنهایی رو خیلی دوس دارم ولی متاهلی رو واقعا نمیدونم چون تجربه نکردم ولی با دیدن زندگیا و خیانتای اطرافم حس بدی بم دس میده

من مجردم ولی اصلا راضی نیستم  مادر پدر فوووق العاده سخت گیر و قانون مندی دارم  با ۱۹ - ۲ ...

انشاله که ازدواج خوبی داشته باشی و با ارامش.. 

ولی من میگم این اتفاق واسه همه نمیفته که همه همدم خچب داشته باشن. 

زندگی متاهلی هزارتا مشکل ریز و درشت داره

پیج فروش لوازم آرایشی دارم در اینستا با مناسب ترین قیمت و کمترین سود😍بیا یه نگاهی بنداز ضرر نمیکنی😉اگه دوست داشتی فالو کن@arayeshiisorkhab
اره مجردی تنهاییه ولی الان هم از ده تا ازدواج یکیش خوبه واقعا نمیدونم چرا اینطور شده

باید با چشم باز انتخاب کرد 

یک زن تمام زیبایی هایش را مدیون مردیست که عاشقانه آنها را میبیند..😍

واسه من متاهلی

تفریحات دو نفره  هر غذایی دلمون خواست درست میکنیم میخوریم

هیچ قانونی تو خونه نیست مجاز واسه هر کاری

اصلا دوازده شب میریم پارک چون دلمون اون لحظه خواست

تا دوازده ظهر مبخوابیم

نه دعوایی نه جنگ عصابی خونه آروم   پر از آرامش

البته من ازدواجم وبا عشق بوده و با شوهرم کلا خیلی تفاهم داریم واسه همین بیشتر بهمون خوش میگذره

مجردی اصلا خوب نیست

وقتی  برات  مهم نیست اطرافیانت  درموردت  چه فکری  میکنن  یعنی به سطح  خطرناکی از آزادی رسیدی 
انشاله که ازدواج خوبی داشته باشی و با ارامش..  ولی من میگم این اتفاق واسه همه نمیفته که همه هم ...

اره قبول دارم زندگی متاهلی اعصاب و حوصله میخواد 

واسه من متاهلی  تفریحات دو نفره  هر غذایی دلمون خواست درست میکنیم میخوریم هیچ قانونی تو ...

چ قشنگ 

اختلاف سنیتون چقده؟ چن ساله ازدواج کردید؟

واسه من متاهلی  تفریحات دو نفره  هر غذایی دلمون خواست درست میکنیم میخوریم هیچ قانونی تو ...

خوشبحالت... 

حسرتتو خوردم

پیج فروش لوازم آرایشی دارم در اینستا با مناسب ترین قیمت و کمترین سود😍بیا یه نگاهی بنداز ضرر نمیکنی😉اگه دوست داشتی فالو کن@arayeshiisorkhab