2777
2789

از چی میتونه باشه

اینسری واقعا نگران خودمم

😭باباییم دیگه فوت کرد دارم دق میکنم خدایا😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭بابای مهربونو مظلومم دورت بگردم الهی ،بابابخدا میام پیشت ،دارم دق میکنم خدا زندگی بدون بابامونمیخام من😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

حتما به اون صابون یا شامپو یا لیفی که استفاده میکنی حساسیت داری

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔
حتما به اون صابون یا شامپو یا لیفی که استفاده میکنی حساسیت داری

همیشه از همونا بود اخه

😭باباییم دیگه فوت کرد دارم دق میکنم خدایا😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭بابای مهربونو مظلومم دورت بگردم الهی ،بابابخدا میام پیشت ،دارم دق میکنم خدا زندگی بدون بابامونمیخام من😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزيزم پوستت به شدت خشك هست، بايد بعد از حمامت لوسيون بدن بزني، توي حمام از ليف و كيسه و اينا استفاده نكن و با شامپو بدن خيلي ملايم پوستت. رو بشور تايم حمامتم كوتاه كن به ٥ دقيقه برسون

عزيزم پوستت به شدت خشك هست، بايد بعد از حمامت لوسيون بدن بزني، توي حمام از ليف و كيسه و اينا استفاده ...

پوستم اره خشکه ،برای اولین بار ک اینجوری شدم توعمرم 

.شوهرم میگ شاید قبلش عسل خوردی ازونه ،میشه مگه؟؟

پوستت خشک شده با توجه ب اینکه لیف و شویندت عوض نشده شاید سختی اب مشکل داشته... کل بدنتو روغن زیتون ...

ممنون بچه ها

اها راسی با اب داغ حموم نکردی؟

اره ولرم مایل ب داغ

ب نظر من ب خاطر اب و هواس،من هم همین مشکل رو داشتم ک حتی رفتم ازمایش هیچ مشکلی ندشتم لوسیون استفاده ...

ممنونن دوست عزیز،خداکنه از همون اب باشه نمیتونم تحمل کنم خارششو

پوستم اره خشکه ،برای اولین بار ک اینجوری شدم توعمرم  .شوهرم میگ شاید قبلش عسل خوردی ازونه ،میش ...

گرميجات ممكنه مشكلت رو تشديد كنه اما عامل اين اتفاق نيست دليلش همون خشكي پوستت هست و فقط چاره اش اينه كه بعد از حمام لوسيون بدن بزني وگرنه كم كم اون دونه ها تبديل به اگزما ميشن

منم از بچگي اين مشكل رو دارم الان دوازده سال هست بعد از حمام لوسيون مي زنم چون از يه جايي به بعد خشكي پوستم به اگزماهاي وحشتناك تبديل شد كه داشت كارم به بيمارستان مي كشيد

منم مث تو عادت ب این کار بد دارم. ببین هم پوستمون خشکتر میشه هم چربی کف سر میره ک منجر ب شوره میشه ...

ا ینی باید مایل ب سرد باشه ؟نمیدونستم 

ولی واقعن همیشه شوره داره سرم ،مامانم میگ موهات بلنده تمیز نمیشوری بخاطر اون 

گرميجات ممكنه مشكلت رو تشديد كنه اما عامل اين اتفاق نيست دليلش همون خشكي پوستت هست و فقط چاره اش اين ...

یا خدا ترسیدم ،الان شوهر منم ۸ ساله الرژی داره ولی درمان نشده همه کارم کرده اون بدنش کهیر میزنه فقط